Kvôli výzve som si pozrela, ale že by ma to nejako zvlášť oslovilo nemôžem povedať.
Možnože keď sa raz v budúcnosti budem veľmi nudiť a nebudem mať čo iné pozerať, tak to dopozerám, ale rozhodne maratónom.
Aby som sa rovno dostala k rozuzleniu asi jedinej zaujímavej zápletky, teda tej hlavnej. Ostatné rodinné “drama“ ma vôbec nezaujalo.
konečně nějaký scifi/fantasy at to je klidně ptákárna :DDD těch detektivek a komedií už bylo až až
Film patří mezi nejlepší adaptace Kinga, tak sem byl zvědav jak si povede seriál. Bohužel žádná slává, zbytečně spousta klasických natahovacích linií a samotný hlavní děj se skoro neposouvá. Absolutně tomu chybí ta atmosféra kterou nabídla kniha nebo film. Zatím je to lepší než Under the Dome, ale po čtyřech dílech to upadá a není vidět, žadné zlepšení, bohužel to skončí asi stejně jako UtD. Velká škoda.
Mě hrozně zarazilo, jak špatní herci(kromě Conroy) tam hrajou-hlavně ti mladí. Ale příběh mě zaujal, budu koukat dál. Rozhodně mě zajímá, jak je to s těmi vojáky v obchoďáku.
Lepší než film?!!!
Pro mě zklamání roku, tolik jsem se těšil, a vzešla z toho taková příšerná slátanina. -40 %
ragelly: Ten film s Tomem Wellingem, se v originále jmenuje The Fog a je to remake filmu Johna Carpentera z roku 1980. Jediná filmová adaptace Kingova románu The Mist, je ta z roku 2007.
m.abrams napsal(a):
ragelly: Ten film s Tomem Wellingem, se v originále jmenuje The Fog a je to remake filmu Johna Carpentera z roku 1980. Jediná filmová adaptace Kingova románu The Mist, je ta z roku 2007.
Wow, tak teď jsem trošku v šoku. Celou dobu jsem si myslela, že to je ono :D V tom případě se všem omlouvám za mé osobní srovnání s filmem, který jsem neviděla :D A děkuji moc za upozornění :D
Dokoukáno. Horor? Ani náhodou. Seriál nemá absolutně vůbec ani špetku napětí nebo jakékoliv hororové atmosféry. Celou dobu je to obyčejné vztahové drama, které mě nutilo sledovat dál jen proto, abych věděla, jak to celé dopadne. A světe div se, seriál byl zrušen a končí totálně otevřeně, takže se žádných odpovědí vůbec nedočkáme. Škoda, doufala jsem, že se v posledním díle vše uzavře, ale dočkala jsem se pouze uspokojení ve formě smrti té hrozné staré rašple, která musí být jedna z nejhorších postav v seriálové historii. Ono ani nikdo ostatní tam není žádná velká hitparáda, ale jen jednou za čas se vyskytnou postavy, které doslova z celé duše nenávidím...
Závěr:
Cliffhanger. Eve, Alex a Kevina vyhodí z obchoďáku. Jay zachrání Alex před mlhou, ale zemře. Ostatním se podaří utéct, ale dřív, než autem odjedou, prorazí dveře obchoďáku, kam se dostane mlha a nastává velká panika a jedna smrt za druhou. Zemře mimo jiné i Nathalie, která celou dobu věřila, že je poslem pro matičku přírodu. Bryan odjíždí s druhým vojákem a vzadu v kufru mají Adriana. Voják mu slibuje, že se dočká odpovědí. Druhé auto s Kevinem a spol. vidí přijíždět vlak. Potají sledují, co se děje, a vidí, že z vlaku vojáci vyhodí skupinu vězňů. Nikdo nechápe, co se to děje, až Kevin prohlásí, že "to" (mlhu) vojsko krmí.