Jediné, co jsem o seriálu věděl byla Alison Brie v hlavní roli. Jak psal Pajky, uchvátila mě v Community a pro sledování pilotu mi to jako argument stačilo. Po pilotu šel druhý díl, okamžitě třetí a celý seriál jsem zhltnul najednou (30mnutová stopáž tomu hodně pomohla). Sečteno a podtrženo - už se nemůžu dočkat druhé série.
O tomto seriálu jsem původně vůbec neuvažovala, ale dám tomu šanci - díky za lupu :-)
Obdivuji, že na to všechno koukáte, ať je žánr jakýkoliv...
Zaujímavý seriál s dobrým námetom ale tiež mi hlavná postava vôbec nesadla
Na Glow jsem koukala asi před třemi dny. Hodně mě bavily první díly, ale pak to bylo něco trochu jinýho, než jsem čekala. Ale uspokojilo to mou aktuální znuděnost ze seriálů, co sleduju. :D
Píšu články ke Comic-Conu a z vedlejší místnosti se ozývá hudba z GLOW, protože na to zrovna kouká muž, a musím říct, že ty písničky jsou vážně chytlavé :D Úplně si dokážu představit ty třpytky, make-up a všechno, čím je ten seriál tolik jedinečný :D
Glow som naozaj neplánovala sledovať, pilot som si pustila iba z nudy. A zostala som prekvapená ako ma to nakoniec bavilo, až som si hneď pustila druhú časť. Hlavná postava mi je tiež dosť nesympatická, ale za to Debbie sa mi zapáčila, takže kvôli nej a tej atmosfére 80. rokov asi budem sledovať ďalej :)