Diskuze k článku Novinka pod lupou: Salvation
Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
15. 8. 2017 / 11:55:11 (před 7 roky)
off

První dva díly se mi vůbec nelíbily, ale od třetího přišel zlom a mě to začalo dost bavit.. takže tomu dejte šanci :)

Romix
Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
15. 8. 2017 / 12:38:38 (před 7 roky)
off
Romix napsal(a):

První dva díly se mi vůbec nelíbily, ale od třetího přišel zlom a mě to začalo dost bavit.. takže tomu dejte šanci :)

Přesně tak, mně tedy přišel jen pilot takový vyloženě průměrný až podprůměrný, ale pak se mi to zalíbilo.
Jasně, víc jak sezónu to mít nebude, to většinou tyhle technologické hračičky nemívají (z novějších třeba právě to APB anebo Pure Genius), ale jinak to špatné není.

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 8. 2017 / 07:09:51 (před 7 roky)
off

Zkusím mrknout, díky za lupu :-)

Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
16. 8. 2017 / 09:36:26 (před 7 roky)
off

Armagedon seriál? :D Beru!

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
16. 8. 2017 / 10:35:57 (před 7 roky)
off

Jdu do toho :-)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
16. 8. 2017 / 11:19:25 (před 7 roky)
off
Romix napsal(a):

Ok, pokud se to rozjede, tak tomu šanci dám. Nad Agents of Shield jsem taky málem zlomil hůl po prvních pár dílech, a jak se hezky rozjeli.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
17. 8. 2017 / 22:14:42 (před 7 roky)
off

Tak tohle mám v plánu hned jak dokoukám poslední sérii Under the Dome. Zřejmě je to podobné schéma (což u vlastně u podobných katastrofických seriálů není žádný div), takže zůstanu v žánru :D

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
20. 8. 2017 / 10:41:05 (před 7 roky)
off

1 cast sledujem 8 minut a uz druhy krat som ju prerusil , prvy krat som otvoril profil serialu a druhy NPL aby som sa uistil ze nie je omyl co sledujem ... .

tak fajn po tretej casti sa to fakt zlepsilo, len bolo treba pretrpiet prve dve cast. A trosku ignorovat tie chyby v scenary a hru na city a moralizovanie a bla bla .. inak sa to da pozerat ..kedze som videl zatial odvysielanych 8 casti ...

Editováno: 1x | Naposledy: 20. 8. 2017 / 16:42:32
Liborias
Uživatel od první verze | Cool level: 4 | Vince Masuka
21. 8. 2017 / 15:14:25 (před 7 roky)
off

Sleduji ze dvou důvodů, líbí se mi myšlenka EmDrive a kolonizační lodi ala Elon Musk (mimochodem ten byl beze sporu předobrazem pro jednu z postav) a za druhé má seriál příjemnou přímočarou angličtinu, takže ho dávám v originále. Za mě je to tak 7 až 8/10. Taková příjemná letní oddychovka.

Liborias