Já myslím, že tahle sledovanost šla čekat, s tím jak se o seriálu všude před premiérou prvního dílu mluvilo :D GoT to přeju, strašně moc se na sedmou sérii těším :)
A to je jen v USA, nebo celosvětově? Slyšela jsem, že třeba u nás to jelo rovnou taky. Každopádně na kabelovku hezký výkon.
Drunk_Queen napsal(a):
A to je jen v USA, nebo celosvětově? Slyšela jsem, že třeba u nás to jelo rovnou taky. Každopádně na kabelovku hezký výkon.
To tam nepsali, ale řekla bych, že jen USA.
Posledné dve časti šiestej série nastavili latku poriadne vysoko, takže vysoká sledovanosť bola očakávaná, ale že až taká vysoká... Slušný výkon :)
První díl nezklamal :-)
Nepochopitelné... A sledovanost premiéry čtvrté řady The Strain by nebyla? Osobně jsem se na ni těšil mnohem víc a hrozně se zlobím, že ji postavili do cesty GoT.
Vedela som, že sledovanosť bude obrovská, ale že až tak, to som nečakala. Super :)
To se dalo čekat. Teď to klasicky klesne a finále sedmičky půjde asi ještě o trochu výš. No a premiéra osmičky taky. Však absťák a natěšenost lidí dokáže věci.
To je ten seroš, co tam stále lidé čekají až přejde zima?
Drsné fantasy je zlatej důl: v kině, televizi, knížce i pc hře. Netflix si už patentoval Witchera tak sem zvědavý s čím přijde konkurence. Očekávám nějaký krok od AMC ještě. Na poli knih je opravdu zásoba.
Taky jsem se chtěla zeptat, kde byla největší sledovanost,ale už to čtu děkuji.Sedmá série začala skvěle .o)
Ale nutno říct, že po skvělém finále 6. série a dluhším čejání byli očekávání veliké, ale mě osobně první díl 7. série až tak moc nebral. Ale jasně - úvod, tak snad se to zlepší.
Objevila se informace, že včetně streamovacích služeb HBO (HBO GO, HBO NOW) se sledovanost vyšplhala až na 16,1 milionů.
zip napsal(a):
To je ten seroš, co tam stále lidé čekají až přejde zima?
Skôr čakajú na to, až přijede :D
Vachisek napsal(a):
Netflix si už patentoval Witchera tak sem zvědavý s čím přijde konkurence. Očekávám nějaký krok od AMC ještě. Na poli knih je opravdu zásoba.
AMC pracuje s G. R. R. Martinem na adaptaci knižní série Wild Cards (Divoké karty), doufám že se jim to povede, knižně to hodnotím lépe než Píseň ledu a ohně (Hra o trůny)