Nemyslim si, ze na volby muzeme hned zapomenout - prece jen tomu neni tak dlouho, co lidi byli zblazneni z klaunu v USA. Nedivil bych se propojeni klaunu s volbami, ani by me neprekvapila nejaka vladni konsporace s klauny :D Ale ted mi ta nezapada ten Twisty... takze se to bude odehravat pred Freak show? No, snad to nebude tak nudne jako FS, nebo v druhe polovine tak smesne, jako Roanoke - AHS si uz zaslouzi poradnou serii, jakymi byly prvni tri.
Esgalnor napsal(a):
Nemyslim si, ze na volby muzeme hned zapomenout
Ale Murphy přece neřekl (pokud vím), že to budou volby v součastnosti. Klidně to můžou být volby v 70 - 80 letech. Nebo 1999 / 2000, tam by mi ten kult pasoval nejvíc ...
CrazyGeek napsal(a):
Ale Murphy přece neřekl (pokud vím), že to budou volby v součastnosti. Klidně to můžou být volby v 70 - 80 letech. Nebo 1999 / 2000, tam by mi ten kult pasoval nejvíc ...
Sice neřekl. Ale první informace byly o tom že děj bude zasazen do dnešní doby takže by se hodili do děje poslední volby. Možné je že celá série bude o tom že je v americe tajná ogranizace Iluminatských klaunů co řídí svět a Trump je ve skutečnosti klaun Twiggy.