Diskuze k článku Seriálové osudy: The Originals
Simplle_Name
Dlouholetý uživatel | Cool level: 5 | John A. Zoidberg
20. 7. 2017 / 20:19:23 (před 7 roky)
off

Budú chýbať ale očakával som to.. ani nie pre to že to ma nízku sledovanosť ale už aj tie kecy, že 5 séria bude pre fanúšikov atď tak už to naznačovalo, že to bude koniec.

carolos
Redaktor | Cool level: 61 | Leonard Hofstadter
20. 7. 2017 / 20:22:56 (před 7 roky)
off

Ono sa to asi aj dalo očakávať podľa tej sledovanosti. Podľa mňa, keby neukončili v tomto roku Vampire Diaries, tak by Originals už nepredlžovali.

Inak som zvedavý, koľko oznámení o posledných sériach či predĺženiach nám prinesie tohtoročný Comic-Con...

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
20. 7. 2017 / 20:25:33 (před 7 roky)
off

Škoda, ale možná je to tak lepší. Snad dostanou důstojné zakončení.

Ivy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 44 | Captain Hammer
20. 7. 2017 / 20:44:53 (před 7 roky)
off

Výborně, až to skončí, tak se aspoň dokopu k tomu, abych sjela ten zbytek řad. :D

Don't you know that two can keep a secret only if one of them is dead?
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
20. 7. 2017 / 20:45:22 (před 7 roky)
off

Konec upírské éry je tady. Teď jsem ještě zvědavý, kolik postav z TVD se v poslední sérii Originals objeví...

Sjuuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
20. 7. 2017 / 20:49:49 (před 7 roky)
off

Jsem ráda, že už bude konec. Taky mě to celkem přestalo bavit, dívám se na to jen proto, abych si to mohla odškrtnout ze svého watchlistu.

Jsem seriálový maniak.
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
20. 7. 2017 / 21:36:56 (před 7 roky)
off

Ach jo, ale cekala jsem to. Stejne ale nejsem nadsena. Ale co jsem cetla posledni spoilery, tak se tesim na Caroline, ktera se objevi hned v 1.epizode a na Ninu jako na Tatiu v 5.epizode

Katusloveyou
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
20. 7. 2017 / 21:49:39 (před 7 roky)
off

Samozřejmě jsem to čekala, takže to není ani taková rána. A po všech blbostech co tam teď vymýšlí to ani tolik nebolí... Jen je to první seriál, se kterým tu jsem již od začátku...
Ale také jsem ráda, že o konci víme dopředu. Je to tak lepší. Doufám, že se dočkáme nějakého dobrého konce - to co vymysleli teď je na pár facek. A také doufám, že tam bude co nejméně náštěv z TVD.

Oh, honey, I'm damned. Stop trying to make a saint out of me.
Editováno: 1x | Naposledy: 20. 7. 2017 / 21:50:16
Katerina Petrova
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
21. 7. 2017 / 20:25:10 (před 7 roky)
off

Bylo to docela jasné, že to po páté sérii skončí. Alespoň mají čas to nějak důstojně ukončit. Seriál bude chybět.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 7. 2017 / 21:52:21 (před 7 roky)
off

Pozdě.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯