Dnes se točí úplně o všem. Mělo by se taky natočit, jak to mají recenzenti těžké, celkem by mě zajímalo, jak vypadají rozdejchací pauzy, které jsou delší než samotný sledovaný materiál;-)
Tak toto me vůbec nelaka...
zip napsal(a):
Dnes se točí úplně o všem. Mělo by se taky natočit, jak to mají recenzenti těžké, celkem by mě zajímalo, jak vypadají rozdejchací pauzy, které jsou delší než samotný sledovaný materiál;-)
Dostatečné zásoby čokolády / zmrzliny / šťavnatého ovoce vždy musí být po ruce :D
zip napsal(a):
Tak my ti něco natočíme, jo? :D
Drunk_Queen napsal(a):
Tak my ti něco natočíme, jo? :D
Sem s tím :-D Mimochodem se docela divím, že vám ještě nevěnovali ani jeden díl komiksu - věřím, že to přijde, a těším se ;-)
Musím říct, že mě to taky vůbec nenadchlo..
Mozno prehanam ale mne staci BET a viem ze to nebudem pozerat ..
mam na to viacero dovodou ale asi hlavny bude rasizmus .. ano su to rasisti ... ostatny musia mat BBF cernocha alebo aspon aziata a mozno kamosku hispanku. ale tato stanica .. vsade iba cernoch .. ok biele mozu byt zenske co vrtia zadkami ... .
Hudobne veci nemusim, a nepride mi to ani podla traileru pozeratelne ... teda pocuvatelne uz vobec nie ... (a prepacte ale ano aj trailery boi biely ... nejaky nackovia ...)
Jen když slyším hip-hop, tak se mi kroutí nehty na palcích u noh. Tohle fakt zkoušet nebudu ;-)