Pokud bude další řada, podívám se na ni. Ale jestli nebude, rvát si kvůli tomu vlasy nebudu. :-D
Nejsem nadšený z takového stavu možná jednou něco bude a možná ne. Člověk se těší (doufá) a pak je zklamaný když k ničemu nedojde. Ale zas chápu, že teď mají jiné projekty. Takže klidně (třeba) tři roky počkám.
No, za další sérii bych byla ráda. Ale Ben a Martin jsou vytížení a dá se očekávat, že chvíli potrvá než se jim naskytne čas, aby mohli natočit další řadu.
Mně se líbilo ukončení 4.série a nevím, co by v další sérii mohlo být hlavním tématem děje. Moriarty je mrtvý, zlá ségra zklidněná, Sherlock s Johnem vychovávají dítě... Podle mě by to měli ukončit, případně dát nějaký speciál, který by nemusel být o Sherlockovi, ale třeba o Moriartym- jeho mládí a nástupu k moci.
Sherlocka som si veľmi obľúbila a nové diely by ma samozrejme potešili, ale rozhodne nie ak by to malo byť na úkor kvality. Moffat je presne ten tvorca pri ktorom som buď maximálne nadšená alebo sklamaná - čo sa Doctora týka, veľa mu svojim scenáristickým umením dal - 11-temu, plus časti, ktoré napísal ešte za Tennantovej éry. Avšak Capaldiho z môjho pohľadu stiahol dole, žiaľ.
Nerada by som, aby sa Sherlock dostal do toho bodu - len aby niečo bolo.
No to jsem zvědavá co vymyslí. ;)
Je to britský seriál, to je téměř jisté, že se jednou vrátí. Možná to bude až za 10,15 let, ale věřím, že to bude :-)
Nesnáším tu nejistotu. Radši bych slyšela, že prostě nic nebude, než tohle... :D