Už se těším na 2. sérii....jsem ráda, že zvrátili rozhodnutí o zrušení :-)
Prostě paráda :) teď už jenom počkat do příštího roku :D
Už se nemůžu dočkat 2 série. Správné rozhodnutí pokračovat dál .o)
Sakra, já už chci druhou sérii Timeless :-D To čekání mě zabijí...
Taky se na druhou sérii Timeless těším.
Ten Titanic není vůbec špatný nápad (Nebyl už náhodou na posteru k první sérii?), ale mám moc rád i jejich epizody z 19. století (Lincoln, Alamo, J.James), takže za podobné bych se nezlobil. A souhlasím s tvůrci, že budoucnost bych tam momentálně netahal, jen by to zbytečně zamotali.
Na druhou sérii se moc těším, ale to čekání...
Nerada bych viděla cestování do budoucnosti, protože minulost je minulost. Hodně mě bavily epizody z 19. a 20. století.
Za prodloužení jsem moc rád. Ten nápad s Titanikem se mi líbí. Také by nebylo špatné kdyby potkali třeba v sedmdesátých letech mladého Trumpa a zjistil tak kdy vstoupil do Rittenhouseu. :-D
Už se nemůžu dočkat.
Timeless bola u mňa najlepšia novinka minulej sezóny, takže z jej odzrušenia som bol neskutočne nadšený! Ten Titanic by určite nebol zlý nápad. Dosť sa teším na spoluprácu Garcia a náš tým, to bude prča :D Čo sa týka tej budúcnosti, tak milujem epizody seriálov, kde je potenciálna budúcnosť takže toto by som určite uvítal. Ale skôr ako nejaký omyl možno, žeby sa nejakou náhodou dostali do budúcnosti, tam by mohli vidieť ako Ritenhouse vládne svetu, že ho nezastavili, ale niečo také podobné :D Ale neviem či sme už práveže nevideli záblesk budúcnosti v podaní Jiyi. Keď boli v tom stroji času 4 aj s ňou, tak ju to ovlivnilo a mala nejaký záblesk zničeného mostu. Tak ja mám silné podozrenie, či to nebudú vidiny buď budúcnosti, alebo alternatívnej reality? :OO Na toto som dosť zvedavý, dúfam, že to budú riešiť :P