Ale lidi to si už fakt děláte prdel ne? :DD Ani DM ani 12M žiadny koment. tak to je už veľká hanba! Sa aj bojím kde všade ma nečaká žiadny koment :D 12 Monkeys patrí k absolutnej špičke scifi seriálov. Čo sa týka cestovania časom tak pre mňa asi aktuálne najlepší seriál vôbec! Ale teda k veci, dosť ma zaujíma tá postelová scénka :DDD Pochvala k Jennifer. Jedna z najkomplexnejších seriálových postáv súčastnosti vôbec! Tá jej šialenosť a pritom tam zo všetkých vie ďaleko najviac je proste až dychvyrážajúca! Výborná práca tej herečky klobúk dolu ;) Pre mňa najlepšia postava seriálu a už sa teším akú kľúčovú rolu odohrá v záverečnej sérii. No a pred chvíľou som sa od Gábiky dozvedel drb, žeby sa 4.séria práve mala natáčať aj v ČR :OOO
Kdo je DM? :) Asi bych měl zjistit, kdo tam koho hraje. :D Po větě "Schull si chce nechat hadříky Cassie", jsem si říkal, hmm trošku úchyl, ale měl bych to stejný. :D No hned jsem zjistil, kde je pravda. Jsem rád, že nepřechylujete příjmení, ale člověk je z toho tak zblblej, že ho to pak překvapí.. :)
migilko napsal(a):
Kdo je DM? :) Asi bych měl zjistit, kdo tam koho hraje. :D Po větě "Schull si chce nechat hadříky Cassie", jsem si říkal, hmm trošku úchyl, ale měl bych to stejný. :D No hned jsem zjistil, kde je pravda. Jsem rád, že nepřechylujete příjmení, ale člověk je z toho tak zblblej, že ho to pak překvapí.. :)
Dark Matter :P