Diskuze k článku Comic-Con 2017: The Originals
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
23. 7. 2017 / 11:38:13 (před 7 roky)
off

Je prdel, že Julie nedávno tvrdila, že Hayley a Elijah nejsou spolu, protože jejich vztah byl "abuse" a mluvila o feminismu a těhle blbostech, ale Caroline a Klause tam vecpe, i když jí probodl, chtěl jí obětovat, udělal si z její kluka otroka a pak se ho snažil zabít, málem zabil její nejlepší kámošku a podobné věci. :D
Lol, mě už z té ženské hrabe, to nemohl Narducci vydržet? Snad se Candice nezdrží, tohle nemá zapotřebí, všichni víme, co si o tom vztahu myslí.
Podle mě ten seriál měl skončit už ve čtvrté sérii, bylo to takové hořkosladké a sedlo to jako prdel na hrnec. U tohoto nevím, nevím. Já jsem se koncem TVD ráda zbavila Deleny, nerada bych to sledovala znovu jen tentokrát v Klaroline podání.

Herečka Hope mi osobně z té ukázky moc nesedla, ale tak, ještě se uvidí.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 3x | Naposledy: 23. 7. 2017 / 12:21:07
24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
29. 7. 2017 / 13:07:23 (před 7 roky)
off

Tak musím pochváliť trailer, bol výborný ako rozprávačka Hope super. 4.séria mohla byť pokojne záverečná, ako bolo spomínané také hořkosladké finále. veľmi sa mi páčilo. Na 5.sériu sa teším, ale Plecka to doje... na plnej čiare už to vidím :(( Na čo sa tam tá krava vrátila!

May the odds be ever in your favor.