This season is going to be EPIC!
Tak oni už nějaký díly natočený maj ne? přece jen druhá serie nebyla odvyslaná celá a tak se ty díly přesunuli do třetí
Po tom videu, kdo to má sakra do toho října vydržet? :D
Salem napsal(a):
Tak oni už nějaký díly natočený maj ne? přece jen druhá serie nebyla odvyslaná celá a tak se ty díly přesunuli do třetí
Jo, ale ty stojí myslím samostatně, nenavazují dějově přímo. Jedna z nich je dokonce úplně flashbacková :)
Ne, muzikálovou epizodu ne. Prosím!
A i když nechali herečku (smíšené pocity), tak Luciferovu matku doufám nechají aspoň na čas ze scény.
Já jsem nadšená z Toma, konečně bude zpátky v televizi!
Co mají všichni s těma muzikálovýma epizodama? Někam se to možná hodí, ale sem rozhodně ne.
Case*Wawe*Make napsal(a):
Po tom videu, kdo to má sakra do toho října vydržet? :D
mluvíš mi z duše! :D právě jsem dokoukala panel a asi si budu muset dát (další) maraton, protože říjen je neskutečně daleko :D
Na Lucifera sa neuveritelne tesim, co ma ale rozladilo bolo ..HIP-HOP .. to ako vazne? a muzikalova epizoda ... zatial som len v jedinom jednom serialy videl cast kde to aj sedelo ta spievana cast, proste muzikalove casti su pre mna odpad ..nech je to akykolvek serial.
AAA, nemůžu se dočkat!!!
A vzhledem k tomu, že má Lucifer zpátky svoje křídla, doufám v trochu víc nadpřirozena v další sérii.
Pekelně se těším :-)
Trailer vyzerá parádne, teším sa :) Plus dúfam, že Dan plus Chloe je záležitosť tej samostatne stojacej epizódy, najlepšie flashbackovej :D
Mám pocit že nová séria Lucifera bude perfekto! :D
Fúha veľmi zaujímavý trailer. Ale zatiaľ najšokujúcejšia správa CC je Kal El sa konečne vracia na obrazovky po 6 rokoch. BOMBA! Herca som si veľmi obľúbil vo Smallville a dúfal som, že sa ukáže v Supergirl ako Superman čo sa na moje sklamanie nestalo. Takže konečne sa ho dočkám. Hlavne som rád, že bude hlavná postava, takže sa tam zdrží na dlhšie, paráda. A tá prezívka T2 tiež pobavila :D Tak na novú sérku sa neskutočne teším teraz!