Teoreticky můžou udělat zase hlavní dějovou linku X let v minulosti a prostříhat to revoltou v přítomnosti. Většina stejných herců, jen v jiných rolích...
Ať už vymyslí cokoliv, věřím, že to bude fajn - a těším se moc :-)
Tak mě osobně Westworld nějak moc nezaujal, 1. sérii jsem z větší části protrpěl. Ze zvědavosti jsem si pustil tenhle trailer a co k němu říct? Ukázal nám pár zajímavých záběrů, ale trailer jako celek se mi nelíbí, má moc zvláštní atmosféru v porovnaní s jinými trailery na mé oblíbené seriály, které byli představeny na Comic-Conu.
Počkááát.. až 2018? Tady čuchám čertovinu ... V jednom rozhovoru jsem četl, že poslední sérka GoT může být až v 2019. Jestli má být Westworld náhradou za GoT, tak to prozatím vypadá, že příští rok jen s Westwordem (aby si divák zvykl) a v roce poslední sérka GoT + 3. série Westu - jen taková dedukce
No ten záver 1.série bol veľkolepý ako Hopkins vyzeral najväčší záporák seriálu a veľký opak bol pravdou a daroval im slobodu a Dolores ho odpráskla, ja som bol totálne v hajzlu z toho :OO Tak som dosť zvedavý akým smerom budú pokračovať.