Diskuze k článku Comic-Con 2017: Legends of Tomorrow
andromache
Redaktor | Cool level: 43 | maj. Frank Burns
23. 7. 2017 / 17:35:08 (před 7 roky)
on

Steinova věta z traileru o tom, že toho, kdo postavil Titanik by měli zastřelit mě poslala smíchy pod stůl :D. Miluju podobné running jokes :D. Jinak jsem na to jejich lepení času fakt neskutečně zvědavá.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
abbs
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
23. 7. 2017 / 20:51:26 (před 7 roky)
off

Jakmile jsem přečetla "...Constantina...",tak jsem úplně nadskočila, doufám, že to nakonec klapne a třeba by se mohl i na pár dílů (nebo sérií:D) zdržet. A když už jsme u toho, tak by taky mohl navštívit Lucifera.
Jinak se tedy na novou sérii těším, vypadá to zajímavě a snad taky nedostane meh 3. řadu jako Flash a Arrow.

šotek10
Uživatel od první verze | Cool level: 17 | Jaime Lannister
23. 7. 2017 / 21:06:23 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Steinova věta z traileru o tom, že toho, kdo postavil Titanik by měli zastřelit mě poslala smíchy pod stůl :D.

Taky :D.

A můžu říct, že se poměrně hodně těším. :)
Doufám, že tahle série bude stát za to. :)

Never trust a hug. It's just a way to hide your face.
24ron24
Redaktor | Cool level: 58 | Buffy Summers
29. 7. 2017 / 16:31:49 (před 7 roky)
off

tak Steinov Titanic to samozrejme totálne zabil :DDD No keď som videl vo finále v LA dinosaury medzi mrakodrapmi, tak to bol ako fakt veľký šok. Určite jeden z najväčších šokov minulej sezony. To proste nikto nemohol čakať! :DD Tak som teda zvedavý ako to napravia :DD Ray už je zvyknutý tak s dinosaurami nejaký ten čas pobudol, tak pozná nejaké triky, ktovie možno tam bude mať nejakých známych kamošov :DDD

May the odds be ever in your favor.
andromache
30. 7. 2017 / 00:41:16 (před 7 roky)
on
24ron24 napsal(a):

No keď som videl vo finále v LA dinosaury medzi mrakodrapmi, tak to bol ako fakt veľký šok. Určite jeden z najväčších šokov minulej sezony. To proste nikto nemohol čakať! :DD Tak som teda zvedavý ako to napravia :DD Ray už je zvyknutý tak s dinosaurami nejaký ten čas pobudol, tak pozná nejaké triky, ktovie možno tam bude mať nejakých známych kamošov :DDD

Jen s těma dinosauřicema moc nevychází :D. Viz jeho útěk před Gertrude, které čórnul vejce :D. A jinak mi to připomíná tuším šestou sérii nového Doctora, kdy se tam taky zastavil čas a dinosauři se v klídku promenádovali po Londýně jako by se nechumelilo :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
24ron24
Redaktor | Cool level: 58 | Buffy Summers
30. 7. 2017 / 01:02:03 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Jen s těma dinosauřicema moc nevychází :D. Viz jeho útěk před Gertrude, které čórnul vejce :D. A jinak mi to připomíná tuším šestou sérii nového Doctora, kdy se tam taky zastavil čas a dinosauři se v klídku promenádovali po Londýně jako by se nechumelilo :D.

Tak nevychází, ale známych tam má Gertrude a určite si ešte našiel niekoho tam :P Noo tak na toto si už nepamätám dinosaury v DW? Viem, že v 7.sérii sa objavili na nejakej vesmírnej lodi dinosaury bola tam Kleopatra. No a pamätám si, že sa nakonci 6.série zastavil čas, ale že tam boli dinosaury som už zabudol :D

May the odds be ever in your favor.
andromache
31. 7. 2017 / 23:06:10 (před 7 roky)
on
24ron24 napsal(a):

No a pamätám si, že sa nakonci 6.série zastavil čas, ale že tam boli dinosaury som už zabudol :D

Já si právě pamatuju, jak dětičky chodily do parku obdivovat pterodaktyly :D. Takže jo, dinosauři nebyly jenom na té šílené lodi (to byl zase nápad *facepalm*), ale i tady, když si Doctor zahrával s časem :D.