Diskuze k článku Comic-Con 2017: Future Man
ragelly
Boss přes články | Cool level: 119 | Jack O'Neill
23. 7. 2017 / 17:57:41 (před 7 roky)
off

Je to zrovna asi týden, co jsem se poprvé seznámila s Hunger Games - dala jsem si všechny díly najednou. A asi tak od poloviny prvního dílu až do konce jsem byla tým Peeta :D Takže když jsem tady viděla tu fotku a náhled videa, kde herec je, tak jsem jako malá teenka skoro vykřikla radostí :'D Na tuhle NPL se budu hodně těšit :)

24ron24
Redaktor | Cool level: 57 | admirál William Adama
30. 7. 2017 / 09:57:53 (před 7 roky)
off

Taky som bol tým Peeta, takže som nadšený, že má svoj seriál. Eliza tiež poteší a dokonca Osment cože? :DD Toho som videl len ako 10 ročného hrať AI, Forrest, Šestý smysl. No som zvedavý na jeho dospelú verziu :DD Pred týždňom som o seriály ani nevedel. Gábika mi o ňom písala a už sa neviem dočkať!

May the odds be ever in your favor.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
19. 8. 2017 / 23:02:10 (před 7 roky)
off

Každý se rok se najde jeden seriál, který ve mě vzbudí několikanásobně větší očekávání než ostatní a odstartuje nesnesitelné čekání do premiéry. Loni Timeless, předtím Galavant... už jsem myslel, že letos nic a teď hele, Future Man. Tohle se mi papírově strašně líbí, obsazení parádní; škoda jen, že není nějaká ukázka přímo ze seriálu. Opravdu doufám, že se tohle povede a nezklame mě to.

zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
20. 8. 2017 / 00:24:37 (před 7 roky)
off

Sem s ním! Snad to do listopadu vydržím;-)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!