Diskuze k článku HBO: True Detective, Big Little Lies, GoT spin-off a další
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
27. 7. 2017 / 15:35:30 (před 7 roky)
off

Těším se na 3. sérii True Detective, mně se líbila i ta 2. série. Jinak si myslím, že Big Little Lies by měli už nechat být. Příběh byl odvyprávěn a není potřeba dalších natahovaček. A na Chernobyl se asi podívám, mohlo by to být dobré.

Kolombo
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
27. 7. 2017 / 17:51:52 (před 7 roky)
off

Mahersala Ali v jedné z hlavních rolí je mazec. Teď ještě aby dostal zdárného partnera. Casting první série se povedl, u druhé už jsem jen slintal blahem. A tříletá pauza mezi sériema spíš pomůže, než uškodí.

Non cuspi causa qui non debe cuspire
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
27. 7. 2017 / 19:09:59 (před 7 roky)
off

Musím říct, že hltám každou informaci ohledně GoT spin-offech. I když pořád nikdo nic pořádného už delší dobu neřekl.

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
27. 7. 2017 / 19:25:00 (před 7 roky)
off

Děkuji za příspěvky v článku. Je na co se těšit .o)

Jenny
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
27. 7. 2017 / 21:27:45 (před 7 roky)
off

Som celkom zvedavá čo vzíde z tých GOT spin-offov.

Nira
27. 7. 2017 / 22:26:00 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Těším se na 3. sérii True Detective, mně se líbila i ta 2. série. Jinak si myslím, že Big Little Lies by měli už nechat být. Příběh byl odvyprávěn a není potřeba dalších natahovaček.

Mám to stejně :-) Na 3. Detektivy se těším, dlouhá pauza mi nevadí. Prodloužení Sedmilhářek si nepřeji, to raději seriál podle jiné knihy stejné autorky.

Editováno: 1x | Naposledy: 27. 7. 2017 / 22:26:31
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
27. 7. 2017 / 23:11:28 (před 7 roky)
off

Chernobyl by mohl být zajímavý. Záleží samozřejmě na zpracování, ale téma je to zajímavé a dá se z toho, myslím, dost vytěžit. Krom toho je to jeden z mála případů, kdy si tvůrci nemusejí katastrofu fantaskně vymýšlet.

puf-muf
27. 7. 2017 / 23:37:13 (před 7 roky)
off

Tak to som zvedavý či to vôbec bude...

Cílem korektnosti má být šíření tolerance a vzájemného respektu, ve skutečnosti však vytváří kulturu pokrytectví a rozněcuje nenávist.
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
28. 7. 2017 / 00:14:51 (před 7 roky)
off
Nira napsal(a):

Mám to stejně :-) Na 3. Detektivy se těším, dlouhá pauza mi nevadí. Prodloužení Sedmilhářek si nepřeji, to raději seriál podle jiné knihy stejné autorky.

Jo to jo, mohli by třeba udělat minisérii podle knihy Na co Alice zapomněla....to bych i uvítala :-)

singularita
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
28. 7. 2017 / 15:24:03 (před 7 roky)
off
milosh napsal(a):

Chernobyl by mohl být zajímavý. Záleží samozřejmě na zpracování, ale téma je to zajímavé a dá se z toho, myslím, dost vytěžit. Krom toho je to jeden z mála případů, kdy si tvůrci nemusejí katastrofu fantaskně vymýšlet.

Také mne to zaujalo. Uvidíme jak dopadne výsledný produkt. ;)

Zrzava_gamerka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
31. 7. 2017 / 01:26:31 (před 7 roky)
off

Hlavně ať nechají Sedmilhářky už "spát". Konec měl seriál důstojný a bojím se, že by tento vynikající počit jen zazdili...

Já neprokrastinuji, jen je prostě má láska k seriálům větší, než k tomu ostatnímu...;)