Mám ráda Vaše články, ale to, že se Jen v žádné výraznější roli neobjevila je dost nepřesné ... Natočila spoustu filmů, možná jí to nepřineslo Oskara, ale sakra mě rozesmála :-) ... Př. Zkus mě rozesmát :-) ... Už dávno to není jen Rachel
Už se těším, silná dvojka;-) nehrály ségry v přátelích?
Zrovna dneska (teda jako včera :D) byl v televizi ten díl Friends, kde se objevila Reese jako sestra Rachel :D
Kateřina Maršálková napsal(a):
Mám ráda Vaše články, ale to, že se Jen v žádné výraznější roli neobjevila je dost nepřesné ... Natočila spoustu filmů, možná jí to nepřineslo Oskara, ale sakra mě rozesmála :-) ... Př. Zkus mě rozesmát :-) ... Už dávno to není jen Rachel
Však je psáno "v televizi", myšleno jako v seriálu (ty do kin nejdou :D), ne ve filmové tvorbě.
No, nechám se překvapit:)
No, upřímně, filmů natočila sice dost, ale o nějakém veleúspěchu se ovšem taky mluvit nedá.
To vypadá hodně zajímavě.
Proto je tam napsáno, že v televizi se v žádné výraznější roli neobjevila ;)
Jo, koukám, že Gabča už to vysvětlila :)
Sestry zase spolu :-D To by tam měli obsadit ještě Christinu, ať jsou všechny Greenovic sestry pohromadě :-D
S Reese? To budu muset vidět!
Jennifer jede jako šílená, každý rok má minimálně jeden nový film, že se vrátí do seriálového světa je milé překvapení.
Jo, to zní dobře. Fajn obsazení, dobré téma, tomu bych dal šanci.
A co se týče Jenniny filmové kariéry, souhlasím s názorem, že toho sice od Přátel natočila dost, ale asi žádná kultovka. Na ty komedie s ní se dá v pohodě kouknout, člověk se zasměje, akorát pak nějak necítím potřebu vidět je podruhé. Narozdíl třeba od těch Přátel.
No ovšem tohle může být velká pecka:O těším se hlavně na Reese :)
Uz bylo na čase aby se vratila do nejakeho serialu :)