Diskuze k článku 10 z 10: Krimi
JakeDeffe
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
6. 8. 2017 / 21:53:42 (před 7 roky)
off

Life a Banshee mi hrozně chybí.U těch dvou by pokračování bylo úžasný.
Banshee odešel v nejlepším,ale Life tuhle šanci ani nedostal .

Romix
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
6. 8. 2017 / 22:06:29 (před 7 roky)
off

Tak kromě Lethal Weapon jsem viděl všechny.. PoI a Banshee mezi nimi vyčnívají, to jsou moje srdcovky :)

Romix
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
6. 8. 2017 / 22:19:18 (před 7 roky)
off

Moje srdcovka je z téhle desítky Castle, i když poslední řada už nebyla tak dobrá. Podobný seriál mi teď docela chybí, tak doufám, že se povede ta novinka s kouzelníkem a midseason to úplně nezabije jako letos Time After Time.

Baldr0
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
6. 8. 2017 / 22:24:54 (před 7 roky)
off

Nechci být za hnidopicha, ale nemáte u toho Sherlocka náhodou špatně uvedené žánry? Teen, nadpřirozený a soap mi úplně nesedí. :D

Jinak super výběr seriálů...i když na většinu z nich se teprve chystám.

"For a moment, nothing happened. Then, after a second or so, nothing continued to happen."
Nevada
Uživatel od první verze | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
6. 8. 2017 / 22:34:00 (před 7 roky)
off

Díky za volbu Life. Moje srdcovka. A Castle další :)
Z vyjmenovaných seriálů jsem jich sledovala celkem 16. A některé další mám ještě v plánu.

U roku 2010 bych navíc zmínila a doporučila i The Good Guys. Jeden ze seriálů, který (s nadsázkou) předběhl svou dobu, protože podobně laděná a přitom o něco méně vtipnější Lethal Weapon letos uspěla.
A 2014 Forever!

A jen malá technická k Person of Interest. John Reese nebyl agentem FBI, ale CIA.

Fundamentalistka, aneb fanynka Písně ledu a ohně, která nenávidí Game of Thrones.
Editováno: 1x | Naposledy: 6. 8. 2017 / 22:36:00
Seraphine313
Autor článku | Cool level: 88 | Fox Mulder
6. 8. 2017 / 22:58:04 (před 7 roky)
off
Baldr0 napsal(a):

Nechci být za hnidopicha, ale nemáte u toho Sherlocka náhodou špatně uvedené žánry? Teen, nadpřirozený a soap mi úplně nesedí. :D

Nejsi hnidopich, v pohodě. To je tak, když si někdo zkopíruje šablonu z minulého článku a při vydání si nezkontroluje, jestli doplnil všechno... ale znáš to, stává se to jen jednou za deset let :)

And when my time is up, have I done enough?
Seraphine313
6. 8. 2017 / 22:58:06 (před 7 roky)
off
Baldr0 napsal(a):

Nejsi hnidopich, v pohodě. To je tak, když si někdo zkopíruje šablonu z minulého článku a při vydání si nezkontroluje, jestli doplnil všechno... ale znáš to, stává se to jen jednou za deset let :)

Tempy
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
6. 8. 2017 / 23:15:26 (před 7 roky)
off

Jé, Life! Asi si dám opáčko. Ten se nikdy neomrzí! :) Pamatujete scénu s tygrem? ;) :D

Fifipek
6. 8. 2017 / 23:20:54 (před 7 roky)
off

No nechci se hádat, ale žánrově krimi mi tu některé seriály trochu nesedí, ale whatever...každopádně Life a především Banshee absolutní pecka....vyloženě krimi bych tu uvítal Luthera, nebo třeba Line of duty...

katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
6. 8. 2017 / 23:57:29 (před 7 roky)
off

Len 3 z 10 ? som zo seba šokovaná, asi najnižšie číslo aké som kedy mala (v tejto rubrike) :D :D
a to mám krimi celkom rada

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
7. 8. 2017 / 00:13:54 (před 7 roky)
off

Pff, Rizzlesky jenom mezi čestnýma zmínkama, když jsou o milion mil lepší, než ten neskutečně nudný a sebestředný kretén Sherlock? Pfff....

A totéž platí i o How to Get Away with Murder.. Jako nic proti Gothamu, ale to jak má vždycky HTAGWM vystupňované napětí a zvraty až do posledního dílu, na to mu Gotham opravdu nesahá ani po kotníky. A to mám tentokrát ráda oba seriály, ale HTGAWM mi příjde opravdu tak o třídu výš.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
7. 8. 2017 / 02:30:38 (před 7 roky)
off

Mne tu velmi chybí IZombie, aspoň čestnou zmínku mohl seriál získat. Jinak vražedná zbraň, percepcion, castle, banshee to jsou srdcovky;-)

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Sjuuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
7. 8. 2017 / 09:24:36 (před 7 roky)
off

Z hlavní desítky jsem neviděla ani jeden seriál, pouze ze zmíněných Blindspot. Krimi není zrovna můj nejoblíbenější žánr.

Jsem seriálový maniak.
Seraphine313
7. 8. 2017 / 10:00:13 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Pff, Rizzlesky jenom mezi čestnýma zmínkama, když jsou o milion mil lepší, než ten neskutečně nudný a sebestředný kretén Sherlock? Pfff....

A totéž platí i o How to Get Away with Murder.. Jako nic proti Gothamu, ale to jak má vždycky HTAGWM vystupňované napětí a zvraty až do posledního dílu, na to mu Gotham opravdu nesahá ani po kotníky. A to mám tentokrát ráda oba seriály, ale HTGAWM mi příjde opravdu tak o třídu výš.

Pokud jsou nějaké kvalitní a oceňované seriály mezi čestnými zmínkami a zdá se vám, že by měly být uvedeny an prvním místě, je velmi pravděpodobně, že se na prvním místě objeví v některém z příštích článků u jiného žánru... nechceme duplikovat první místa ve více článcích.

Editováno: 1x | Naposledy: 7. 8. 2017 / 10:00:26
Koldik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 8. 2017 / 10:32:40 (před 7 roky)
off

PoI top potom Elementary, Sherlock a este par dalsich, no vidim ze sa budem musiet pozriet aj na ten lethal weapon...

Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
7. 8. 2017 / 12:32:35 (před 7 roky)
off

Super já viděla z 10/7 oblíbený Life nedávno co jsem si udělala maraton ty hlášky luxus. Jasně Person of Interest, Castle na z., Sherlock a Lucifer ( on je braný jako krimi?). Jinak super výběr .o)

Jenny
jukab
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
7. 8. 2017 / 14:59:51 (před 7 roky)
off

Krimi není můj oblíbený žánr, proto mě překvapilo, že tu mám dokonce dva oblíbené seriály, i když bych oba zařadil jinam. Dal bych sem spíš Kriminálku LA, NY... Slova "...stál i přes svou krvavost a brutalitu v podstatě na okraji diváckého zájmu" mě pobavila :)

TheDanielss
Uživatel od první verze | Cool level: 8 | Kryton
7. 8. 2017 / 18:26:04 (před 7 roky)
off

Sherlocka miluju. Škoda, že se tam nevlezl Mentalista.

singularita
7. 8. 2017 / 21:26:34 (před 7 roky)
off

Super výběr. I ty čestné zmínky. :) The Killing, Fargo, Peaky… samé fajn kousky. V posledních sezónách jsem se ničeho zatím nechytl. Tak uvidím letos.

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
7. 8. 2017 / 21:33:40 (před 7 roky)
off

Velmi dobrý výběr.

"Vím, že nic nevím."
Žežule
7. 8. 2017 / 22:07:25 (před 7 roky)
off

Tak dneska mě článek nadchl, protože jsem devět z deseti seriálů viděla. Moc pěkný výběr a moc mi chybí Life.Díky

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
7. 8. 2017 / 23:16:19 (před 7 roky)
off

Viděla jsem všechno kromě Banshee - na ten se chystám a Lethal Weapon - u toho fakt nevím. S výběrem souhlasím. Článek mi připomenul, že musím dokoukat Ripper street a pustit se do Peaky Blinders. Budu asi muset přestat chodit ven a dát si maraton.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
7. 8. 2017 / 23:27:59 (před 7 roky)
off

Tak viděla jsem pouze Castle a Lucifera a obojí jsou moje srdcovky.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Bellezza
8. 8. 2017 / 00:16:37 (před 7 roky)
off

Z tohoto som videla iba Castla,čo bol a aj navždy zostane moja srdcovka.Okrem poslednej,8mej série,ktorá bola u mňa totálne fiasko,do plaču mi je,keď na ňu čo i len pomyslím :(

Case*Wawe*Make
8. 8. 2017 / 21:11:11 (před 7 roky)
off
Bellezza napsal(a):

Z tohoto som videla iba Castla,čo bol a aj navždy zostane moja srdcovka.Okrem poslednej,8mej série,ktorá bola u mňa totálne fiasko,do plaču mi je,keď na ňu čo i len pomyslím :(

Tak,tak. Viděla jsem jen 8. dílů- 8.série a stačilo mi to, nechtěla jsem jsi zkazit zážitek.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Rašík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
9. 8. 2017 / 13:07:16 (před 7 roky)
off

Souhlasím, že Person of Interest si to určitě zaslouží. Také docela Lucifer, i když to jsem úplně nečekala. Škoda že ten čas tak letí a už se do té desítky nevejdou starší seriály jako například Mentalista, NCIS, ty také určitě stojí za zmínku.
Ale jinak bezva desítka, jako vždy, hezký přehled.

Rašík
Case*Wawe*Make
9. 8. 2017 / 21:46:09 (před 7 roky)
off
Rašík napsal(a):

Souhlasím, že Person of Interest si to určitě zaslouží. Také docela Lucifer, i když to jsem úplně nečekala. Škoda že ten čas tak letí a už se do té desítky nevejdou starší seriály jako například Mentalista, NCIS, ty také určitě stojí za zmínku.
Ale jinak bezva desítka, jako vždy, hezký přehled.

Mentalista je v čestných zmínkách, začal se vysílat stejný rok, jako Castle.

Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
1. 9. 2018 / 09:43:44 (před 6 roky)
off

Asi bych spíš jako reprezentanta hned té první sezóny vybrala spíš Murdocha. Zatímco Life horko těžko dosáhlo na 2 řady, Murdoch se vysílá už dost let a každý rok dokazuje, že i jako kanadský seriál (nechci shazovat Kanaďany, ale obecně to není tak populární tvorba, to uznejte) dokáže stát mainstreamovým americkým kriminálkám po boku a směle jim konkurovat.