Nemám slov.
ČT prostě jede. :)
Hned jak jsem viděla ukázky, někdy v pondělí a zahlédla tam Viktorii? Skákala jsem 5 metrů do vzduchu. :)
No k té největší spokojenosti už chybí jen, aby (konečně) začali vysílat Broadchurch.
Taky jsem viděl ukázku na ČT a přišlo mi, že tam vidím Viktorii. Tak na tu se určitě podívám. Špatné nemusí být ani to SS-GB, a ty Trapný padesátnice by taky mohly stát za to.
Já se podívám jenom na Soudce AK. Jen si nejsem jistý, jestli ta změna formátu bude fungovat.
Já chci Broadchurch. Mamce ho slibuju s dabingem už půl roku.
Accuracy napsal(a):
Já chci Broadchurch.
Nejsi sama, už ho vyhlížím od té doby co ho zakoupili. :D
Když jsem jim psala v dubnu, tak mi napsali, že k tomu nemají žádné dostupné informace. Takže jsem tak nějak doufala, že by to na podzim mohlo třeba klapnout, ale zatím to tak nevypadá. :/
Uvidíme, třeba překvapí a potěší nás. :)
První republika, konečně! :)
Ještě bych dodal, že ČT má zakoupená práva k druhé sérii Top of the Lake (Stíny nad jezerem), která má mít premiéru někdy v září. Tak se třeba dočkáme na podzim i na ČT. :)
Jinak co se nových sérií týče, tak moc nadšený nejsem - První republika mě zklamala a nebavila, Život a doba soudce A.K. byla fajn, ale druhá série zní strašně tuctově a ty Trapný padesátky snad ani nekomentuju.
Ale palec nahoru za Victorii. :)
Možná První republika, ale to bych musela sledovat i první serii..
TAk určitě si nenechám ujít seriál První republika a Život a doba soudce A.K.,protože u obou první řady byly zajímavé,ale Trapné padesátky....no mám strach,aby nebyly opravdu trapné.Známe české sitkomy a faktem je,že po odvysílání jich 90% zapadlo neznámo kam a televize je využívají maximálně na vyplnění prázdninového období.
Zahlédl jsem ukázku a říkal si, jestli to fakt byla Jenna Coleman. Seriál neznám, alespoň je co dohánět. Jinak jsem už hodně alergický na vše, co začíná slovem "Soudní..." a tak si zachovám odstup. Na První republiku se těším.
Ukázka překvapila a těším se na Viktorii, doufám že nebude nějaký strašný dabing a dále na První republiku. Uvidíme jaký budou Padesátky, ale už jenom proto, že v tom hraje Tomicová se na to podívám
Premiérová data:
Život a doba soudce A.K. (2. řada) - 28. srpna, ČT, 20:00
Trapný padesátky - 28. srpna, ČT, 21:00
Šťastné údolí - 31. srpna, ČT, 22:25
Další premiérová data:
Ve jménu vlasti (5. řada) - 12. září, ČT, 22:30
Otec Brown (5. řada) - 9. září, ČT, 8:30
Boj o těžkou vodu - 9. září, ČT 2, 20:00
Jinak všichni co se těší na "Vikču" :D, tak první díl bude odvysílán 8.9. ve 20:55 na ČT2 a na druhý den ji budou opakovat ve 13:15. :)