Jenny17 napsal(a):
Tak a mám splněno .o)
Tak já už taky, ale dalo mi to zabrat - a stejně to bude zase všechno úplně vedle :-D
Tak splněno a děj se vůle boží. Pardon Luciferova :D Stejně to zas bude za 0 :D
Splněno. Ted už jen čekat na tu svojí žádnou hvězdičku.
Čim viac nad tým vždy premýšlam, čo by mohlo vyhrať, tým horšie to vždy natipujem :D treba asi staviť na intuíciu a ten prvý dojem
Po loňském několikaminutovém uvažování, které se mi vyplatilo nula hvězdičkami, jsem to letos náhodně naklikal během pár vteřin, beztak se stejně tragickým výsledkem. :-D
Nira napsal(a):
Tak já už taky, ale dalo mi to zabrat - a stejně to bude zase všechno úplně vedle :-D
Tak já budu na tom stejně .o)
Vzhledem k tomu, že z těchto tipovaček mívám vždycky maximálně dva správné tipy, letos jsem to naklikal od oka hlavním favoritům (+ těm, co to vyhráli loni a předloni). Horší taktika než obvykle to být nemůže :D
Přidávám se k většině, každý rok nad tím koumám, a pak nepřekročím dva správné tipy. Takže letos jsem to vzal takříkajíc na první pohled. Ne, že bych tomu úplně věřil, ale horší to být nemůže. Tak schválně...
Já taky odtipovala za pár vteřin. Ale jinak dobrý, píše mi to, že loni jsem měla 3 správné tipy, jsem se nějak překonala :)