Queenka, Esgy: To si to ale dobře načasovali s mým sledovacím plánem, co? :D
Zrovna na konci minulého týdne jsem se na ty tři filmy (poprvé a naposledy) dívala a hnedka přijde tato zpráva :) Každopádně budu doufat, že Starz natočí seriál podobný prvnímu dílu, protože ten byl výborný. Druhý upadl a třetí byl pro mě už nuda. Každopádně pokud to skutečně vznikne, určitě se na to budu těšit a budu zvědavá, jak to dopadne.
To jsem zvědavá. Určitě bych se podívala... Snad to bude lepší než filmy. :D
No to je mi zase náhoda... To je normálně vtipnější než Twilight ve Friends from College :'D.
Drunk_Queen napsal(a):
No to je mi zase náhoda... To je normálně vtipnější než Twilight ve Friends from College :'D.
Nooo... možná stejně vtipný, ale i tak jsem myslela, že se mi to ráno ještě zdá, jak jsem tu zprávu četla :D
No já bych asi byla radši za uzavření filmů tím čtvrtým dílem. I když ty filmy nebyly nic moc, nemám ráda otevřené konce. A trochu se obávám, že serializací může vzniknout akorát tak paskvil.
ragelly napsal(a):
Druhý upadl a třetí byl pro mě už nuda. Každopádně pokud to skutečně vznikne, určitě se na to budu těšit a budu zvědavá, jak to dopadne.
No jestli to nebude tím, že i knižní předloha měla strmě sestupnou tendenci kvality, jak to skvěle začlo, tak třetí díl už prakticky nešel číst... ;)
Queenka, Esgy: To si to ale dobře načasovali s mým sledovacím plánem, co? :D
Tyjo, tomu se říká načasování! :D
A jinak, jestli to nebude ukončení celý série, ale restart, tak mě to moc nezajímá. Ne, že by mě třetí díl moc zajímal, ale tak, chtěl jsem vidět konec, kterej by možná šel jinak, než v knížce, a pořád mohl bejt poslední film lepší, než poslední knížka. :D
Tak asi nic, no, Divergence u mě z jedný z nejlepších YA sérií upadla mezi jednu z nejhorších, to se víc těším na filmový závěr Labyrintu, v tomhle žánru.
restart série jako seriál by byl skvělý
Jak už zde zaznělo, první díl byl super, měl skvělý soundtrack a prostě bavil. Dvojku i trojku jsem určitě taky viděla, ale pamatuju si fakt jenom zlomky, což o něčem vypovídá. :(
Tak jsem koukla do databáze a trojku jsem podle všeho neviděla, to mi jen ta dvojka přišla tak šíleně na dlouhý lokte! :D
ragelly napsal(a):
Nooo... možná stejně vtipný, ale i tak jsem myslela, že se mi to ráno ještě zdá, jak jsem tu zprávu četla :D
Každopádně vidíme, že to postupuje, takže už raději na nic nekoukej, bůh ví, kam by to došlo...
snad obsadi lepší herečku.Thea je skoda, ale serial už je asi pod jeho uroven:-)
Franki napsal(a):
snad obsadi lepší herečku.Thea je skoda, ale serial už je asi pod jeho uroven:-)
Právě Theo James nebyl proti TV dokončení série, od toho se distancovali jen Shailene s Elgortem, myslím.
Tak na tohle se určitě podívám....
ragelly napsal(a):
...Každopádně budu doufat, že Starz natočí seriál podobný prvnímu dílu, protože ten byl výborný. Druhý upadl a třetí byl pro mě už nuda. Každopádně pokud to skutečně vznikne, určitě se na to budu těšit a budu zvědavá, jak to dopadne.
arthurcz napsal(a):
No jestli to nebude tím, že i knižní předloha měla strmě sestupnou tendenci kvality, jak to skvěle začlo, tak třetí díl už prakticky nešel číst... ;)
Souhlas a souhlas :-) První knížka i film dobré, dálší díly jen horší, měla jsem problém jak s dočtením, tak s dokoukáním. Třeba to vezmě do ruky někdo šikovný :-)
A čí to je asi chyba :D
To je tak, když za vidinou peněz dostanete geniální nápad, rozdělit knihu, která byla do polovina naprosto otřesná, na dvě části. Z Aliance si pamatuju už jenom ten naprosto otřesný konec, znova to vidět nepotřebuju :D
opravdu??? Tak to se těším :) ;) to abych se konečně dodívala na zbývající díly :D
Tak to jsem zvědavá... Zaujal mě tak maximálně první díl, ty následující snad nestály ani za shlédnutí traileru... Zajímá mě, s čím Starz přijde, takže si nebudu dělat předčasné závěry jen kvůli filmům.
Esgalnor napsal(a):
Právě Theo James nebyl proti TV dokončení série, od toho se distancovali jen Shailene s Elgortem, myslím.
To je nejlepší, když se hvězdy, které dostaly první šanci v televizi, najednou cítí, že jsou pro ni příliš dobré. Ale v tomhle případě to asi bude o něčem jiném. Přeci jen se upsala nejspíš projektu s vidinou 3 filmů, a pak se bude moct věnovat něčemu jinému. Nejdřív ale jeden rozdělí na dva, a pak představa, že ten 4. natáhnou na seriál...