To je mi důvěra ...
Ten konec stál zaprd, jsem ráda, že bude ignorován.
IcePrincess napsal(a):
Ten konec stál zaprd, jsem ráda, že bude ignorován.
Mně se líbil, pobrečela jsem si :D Je to zvláštní, docela riskantní krok, jsem zvědavá, co z něj vyleze. Ale věřím, že tato čtveřice má dostatečně silnou chemii, aby seriál utáhla i po tolika letech. Těším se. Jen doufám, že se stanici tenhle riskantní krok vyplatí, aby pak rozhodnutí nemusela zvrátit kvůli tomu, že na seriál nikdo nekouká, protože jeho původní publikum už třeba vyrostlo z cílovky.
Já se hrozně těším. Ale přiznám se, že ten závěr už si vůbec nepamatuju. Budu muset dát opáčko, pokud seženu.
ragelly napsal(a):
Mně se líbil, pobrečela jsem si :D Je to zvláštní, docela riskantní krok, jsem zvědavá, co z něj vyleze. Ale věřím, že tato čtveřice má dostatečně silnou chemii, aby seriál utáhla i po tolika letech. Těším se. Jen doufám, že se stanici tenhle riskantní krok vyplatí, aby pak rozhodnutí nemusela zvrátit kvůli tomu, že na seriál nikdo nekouká, protože jeho původní publikum už třeba vyrostlo z cílovky.
No, emotivní to bylo, ale mě se to, že na sebe Will a Grace na dvacet let úplně zapomněli dvakrát nelíbilo.
Je to risk, ale třeba se vyplatí.
Kéž by se něco podobného za pár let stalo s HIMYM, kde by se taky ignoroval původní konec. :D
Ještě že si konec vůbec nepamatuji. Třeba by mě to ignorování naštvalo. :D
Tak to si hodně věří. Já bych s tím byl dost opatrný. Něco jiného je nalákat diváky na oživení značky a něco jiného udržet si je dvě sezóny. Ale tak nevím jak hodně jsou v USA populární, třeba jim to syndikace vrátí...