Miluju tenhle seriál. Jsem si jistá, že ho uvidím ještě hodněkrát, je to prostě klasika. Kdo neviděl, rozhodně doporučuju.
Srdcovka všech srdcovek společně s Ženatým se závazky. Co mě na seriálu mrzí je ta osmá série a zakončení Jackie + Fez, to prostě ne, Jackie a Hyde, jedině!, ale nic jiného bych nedokázala vytknout.
IcePrincess napsal(a):
Srdcovka všech srdcovek společně s Ženatým se závazky. Co mě na seriálu mrzí je ta osmá série a zakončení Jackie + Fez, to prostě ne, Jackie a Hyde, jedině!, ale nic jiného bych nedokázala vytknout.
Přesně tak, osmá série pro mě neexistuje, už ani nebyla tak suprově vtipná, max než odešel i kelso
koho tento klenot nechytil onoho casu vdaka markize, tazko ho objavi sam, ale je to uplne top z top. skvely humor a tazka pohoda. uveritelne retro a zaroven absolutne nadcasove.
pripomeniem neuveritelne podareny dabing, s ktorym nam tuto vec ponukla pred 20 rokmi markiza. ano, jeden z tych legendarne dobrych (frasier, dva a pol chlapa, alf...)
Viděla jsem několik dílů v TV, dobrý, neurazí, ale že bych to musela vidět celé, to zas ne.
Za mě 100%, ale nutné sledovat v originále, dabing je na zvracení, jako ostatně skoro u všech dabovaných seriálů.
Tento seriál ma v čase vysielania obišiel veľkým oblúkom, ale zhodou náhod som pred týždňom videla pilot na Netflixe. Nebolo to najhoršie, ale nebolo to ani také super, že by som si hneď chcela pustiť ďalšiu epizódu. Pomaly to snáď pozriem celé, také dvadsaťminútovky sa celkom dobre pozerajú. A z pilotu sa mi najviac páčila asi zvučka. :)
Když nepočítám poslední sérii (asi jako u Scrubs) tak to byla paráda. Hyde byl muž mého srdce.
Geniální a u mě jeden z TOP sitcomů. Ale jak už zmínilo víc lidí - poslední série už mi nesedla.
Díky. Až jednou dám maratonem, tak vynechám osmou. ;) Poznamenáno.
singularita napsal(a):
Díky. Až jednou dám maratonem, tak vynechám osmou. ;) Poznamenáno.
Ale finálový díl si pusť :)
Viděl jsem pár dílů v TV a vůbec to nebylo špatné, docela jsem se i pobavil. Jen tomu chybělo něco, co by mě donutilo najít si cíleně další díly (ale uznávám, že to bude spíš moje osobní chyba, protože sitcomy mám často jen jako takovou náhodnou výplň volného času).
Ja som sa rozhodla si to konečne pustiť celé od začiatku :D doteraz som max. náhodne videla niekoľko častí v telke. A teraz som si to dala aj do výzvy do kolonky "seriál z minulého tisícročia" a neľutujem absolútne :) už som na druhej sérii pekne :D