No film Sleepy Hollow patří mezi mé oblíbené, takže pokud seriál opravdu vznikne, tak to pro mne bude velice pozitivní zpráva.:) Jsem hodně zvědavý jak se tohle zpracování povede.
Kopec napsal(a):
No film Sleepy Hollow patří mezi mé oblíbené, takže pokud seriál opravdu vznikne, tak to pro mne bude velice pozitivní zpráva.:) Jsem hodně zvědavý jak se tohle zpracování povede.
Souhlas, taky má mtento film ráda a jsem docela zvědavá na jeho seriálovou adaptaci :)
Já jsem docela překvapenej Camillou Luddington do Chirurgů. Myslim, že tam rozhodně nebude moct ukázat to co v Californication :)
Sleepy Hollow mam taky moc ráda... a proto se seriálového zpracování bojim, hlavně proto, že tam nebude Depp :D
Sleepy Hollow je můj oblíbený film, takže na to se moc těším. Camillu Luddington moc nemusím, tak snad to nebude moc velké utrpení :D
Tak na Sleepy Hollow se taky moc těším.
Lambert v PLL, zajímavé. :D
Tim Burton/Johnny Depp/Danny Elfman sú pre mňa niečo ako svätá trojica a film Sleepy Hollow patrí medzi moje naj z naj, tak dúfam, že to nezmrvia. Možno by stálo za to osloviť aspoň jedného z nich na spoluprácu. Burtona a Deppa nevidím síce vlemi reálne ale Elfman by sa mohlo hecnúť a urobiť im hudbu. A keďže na seriáloch už robil, tak snáď by sa v takomto prípade mohol dať zlomiť. Každopádne dúfam, že im to celé vyjde a my budeme mať ďalší dobrý seriál.
No hlavně aby měl v American Horror story dostatek prostoru Adámek :)
"bude mít velké psychologické problémy"
Nechcete to přepsat na psychické problémy, tamto zní dost blbě :-D
Revenge zaujímavé a Sleepy Hollow-to aby som si ten film konečne pozrela =D
Kahlan napsal(a):
Sleepy Hollow-to aby som si ten film konečne pozrela =D
To určitě udělej. Tenhle film za to stojí.;)
Sleepy Hollow je výtečný film. Doufám, že u seriálu se jim podaří navodit stejnou atmosféru a hlavně že to nepokazí. Jsem hodně zvědavá jak to dopadne.
To teda nevim jestli je zrovna moc dobrej nápad, předělávat do seriálový podoby něco tak originálního, jako je Sleepy Hollow od Burtona. No každopádně sem na to zvědavá a škodolibě se těšim jak to zmrvěj :D
Sleepy Hollow jako seriál? Tak nevím jestli mám jásat nebo se obávat nejhoršího...
Největší diskuze k Sleepy Hollow koukam..:) Já mam ten film moc ráda a seriál by možná taky nemusel být špatný, ale trochu mě tam zaráží slovo "moderní". U Sherlocka se "moderní" teda povedlo, tak uvidíme, jak to dopadne tady.
A na halloweenský díl PLL jsem taky moc zvědavá. :)
Moderni Sherlock se povedl, protoze ho delali Britove. Ospalou Diru budou delat amici a obavam se (a doufam zbytecne), ze opet slapnou do pekneho lejna :-(
já jenom aby se trh s horohovo-fantazi (nebo jak to zařadit k Once upon, Grimms,..) nepřesdytil a pak to špatně neovlivnilo sledovanost těch dobrejch
ospalá díra je poklad světového filmu, burton, depp a ricci by taky nemohli natočit ani nic jiného. obávám se ale, že se k jejich práci nedokáží ani přiblížit a jen mě otráví. taky mě dost děsí to, že s ichabodem bude pracovat šerifka.
z pll novinky je mi mírně znechuceně.
Určitě Sleepy Hollow! Jeden z mých nejoblíbenějších filmů předělaný na seriál? Tohle si ujít nenechám! =)