Diskuze k článku Teen Choice Awards 2017: Vítězové
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
14. 8. 2017 / 13:49:32 (před 7 roky)
on

Nejvíc mě teda pobavila celá nominace u herečky v dramatu :D

lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
14. 8. 2017 / 13:59:38 (před 7 roky)
off

Na zasmání dobrý. :-D

Case*Wawe*Make
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
14. 8. 2017 / 14:14:17 (před 7 roky)
off

Když pomineme některé ty nepochopitelné vítěze, tak v teen cenách jsou 4 nominace pro Timeless skvělé.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Drunk_Queen
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
14. 8. 2017 / 14:15:50 (před 7 roky)
off

Mrkla jsem na kompletní seznam a co k tomu říct jiného, než že je to jedna velká nuda.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 8. 2017 / 14:16:28 (před 7 roky)
on

No to jsou teda kategorie...

Jinak mě překvapilo, že za poslední sérku nevyhrálo PLL to drama.. Ale jak vidno, v nominacích a výhrách si to vynahradili v kategorii herečka v dramatu :D. Chudák Bella Thorne neměla nejmenší šanci :D. A to ještě může být ráda, že je tam šest nominovaných a ne jenom pět, jinak by si ani neškrtla :D. Budiž všem útěchou, že už je za PLL konečně ámen :D.

Jinak mě asi nejvíc zklamaly páry.. Půlku neznám a z půlky se mi chce zvracet pokaždé když je vidím spolu.. Ach jo, amíci...

Jinak nedá se hissy fit přeložit prostě jako cholerik?

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Sarrah
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
14. 8. 2017 / 14:36:55 (před 7 roky)
off

...aj tak nechápem popularitu Riverdale :D

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 8. 2017 / 15:09:19 (před 7 roky)
off

Pobavilo :D Toto asi najviac:

Ashley Benson, Pretty Little Liars
Bella Thorne, Famous in Love
Lucy Hale, Pretty Little Liars
Sasha Pieterse, Pretty Little Liars
Shay Mitchell, Pretty Little Liars
Troian Bellisario, Pretty Little Liars

(Aj Shay? Naozaj ? :D)

sarhod79
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
14. 8. 2017 / 15:45:10 (před 7 roky)
off

zajímavé kategorie:)

"Vím, že nic nevím."
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
14. 8. 2017 / 16:31:54 (před 7 roky)
off

Ze všech nominací znám pouze Stranger Things... a ani v jedné kategorii ST nevyhrálo.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
14. 8. 2017 / 16:57:43 (před 7 roky)
off

Takže, Holland Roden je nominovaná a vyhraje jediné v případě, že z její postavy v Teen Wolfu udělají ubrečenou pipinu závislou na klukovi, který jí nikdy nezajímal, ale jebou na ní, když v páté sérii nakopává zadky, ustojí to, že se jí někdo vrtal v hlavě jako silná osobnost? I need a drink.

Ty shipy tragédie největší, ale Bughead zas tolik nenaštve, ale výběr teda mizerný, jen ty, co jsou hypovaný těmi největšími idioty, ale tak, miluju Emison, přála jsem jim to.
Herečku v dramatu vyhraje samozřejmě Lucy Hale, protože Haleb už byli zase spolu, tak nebylo nutné hypovat Ashley Benson, která snad nikdy předtím nevyhrála, ani se tam do nominací snažit protlačit Hleb.
Ale Troian Bellisario, která zahrála dvě osobnosti, na tu sereme, dáme to vykulené Lucy, co umí jen otvírat pusu, protože Ezria. :D Ach, při čtení nominací i vítězů se vždycky zasměju.

Deníky budou jak dlouho po ukončení ještě oxidovat?

Dylan O'Brien, který se tuhle sezonu objevil jen ve čtyřech epizodách, není ani úvodní sequenci a na seriál totálně sere,protože #jebemenato.

Lmao, ale k tomu, co mě potěšilo - Kat Graham, protože Bonnie zahrála výborně a její pěkná prdel potěší.
Camila Mendes je opravdu skvělý nováček, má šarm a její Veronica mě baví.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Editováno: 2x | Naposledy: 14. 8. 2017 / 16:58:40
Sjuuz
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
14. 8. 2017 / 18:28:55 (před 7 roky)
off

Pokud bych já hlasovala, tak bych zvolala přesně ty, kteří vyhráli.

Jsem seriálový maniak.
Case*Wawe*Make
14. 8. 2017 / 20:30:41 (před 7 roky)
off
Sarrah napsal(a):

...aj tak nechápem popularitu Riverdale :D

Já taky ne, půlka lidí, co znám s Twitteru a sledovali Grimma, tak na to začali se dívat. Nechápu, mě to přijde prostě jako How To Get Away With Murder pro puberťáky.

Jarda: Hospodou se rozezní varhany, Kachna může volat černý havrany. #Hospoda "Figure out what you're fighting for, and you'll be okay.~~ Wyatt Logan
Case*Wawe*Make
14. 8. 2017 / 20:32:00 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

No to jsou teda kategorie...

Jinak mě překvapilo, že za poslední sérku nevyhrálo PLL to drama.. Ale jak vidno, v nominacích a výhrách si to vynahradili v kategorii herečka v dramatu :D. Chudák Bella Thorne neměla nejmenší šanci :D. A to ještě může být ráda, že je tam šest nominovaných a ne jenom pět, jinak by si ani neškrtla :D. Budiž všem útěchou, že už je za PLL konečně ámen :D.

Jinak mě asi nejvíc zklamaly páry.. Půlku neznám a z půlky se mi chce zvracet pokaždé když je vidím spolu.. Ach jo, amíci...

Jinak nedá se hissy fit přeložit prostě jako cholerik?

:DD Koukala jsem na Twitteru na ty Shipy, to jako vážně? O.o Znám lepší.....

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
14. 8. 2017 / 20:44:39 (před 7 roky)
off

Cože? Emison nevyhrálo? Whaaaaat??? :-D

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
14. 8. 2017 / 21:02:49 (před 7 roky)
on
Case*Wawe*Make napsal(a):

:DD Koukala jsem na Twitteru na ty Shipy, to jako vážně? O.o Znám lepší.....

Jo, já taky... A nedej bozi, aby se do teen choice awards dostal nějaký LGBT ship, to by se asi Emérika zbořila přímo ve svých základech *zahořklej eyeroll*

Caroline115 napsal(a):

Ještě toho trochu by tak chybělo :D. Ale je fakt, že při tom, jak dokázali být Emisoňáci na síti uřvaný je to docela záhadou :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
milosh
Dlouholetý uživatel | Cool level: 38 | Angel
14. 8. 2017 / 21:56:01 (před 7 roky)
off

Typicky ošekávatelní vítězové amerického teen publika. Za sebe bych nechal vyhrát Timeless před Deníky a v podobném duchu i Abigail nad Kat. Pak mě těší, že si vzpomněli a nominovali O.C. A nevím proč vlastně, ale udělala mi radost i převaha Fuller House nad Jane.

Římanka
14. 8. 2017 / 23:10:42 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

No, tak to muselo být těžké rozhodování, když cluby Stydia/Emison/Bughead obsahují ty samé uřvané členy...je to jedna a ta samá pakáž.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
alesanko
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
15. 8. 2017 / 15:11:58 (před 7 roky)
off

Riverdale příjemně překvapil :) Deníky si to zasloužili po poslední sérii :)
Trochu nechápu za co vyhrala Lili Reinhart, protože herečka i postava nic moc... a Bughead, jakože fakt? Karamel nebo Malec měli vyhrát, ale co už...

Btw, herec, který si ukrade celou scénu pro sebe, je pro mě momentálně Colin Cunningham v Blood Drive.. ale zrejme to neni ten typ seriálu, který by bodoval v teen choice awards

When people see good they expect good. And I don't wanna live up to anyone's expectations. (Damon Salvatore, TVD)
Editováno: 1x | Naposledy: 15. 8. 2017 / 15:14:45
zip
15. 8. 2017 / 17:07:18 (před 7 roky)
off

Je vidět,že už vážně nejsem teen a díky bohu za to;-) tyto seriály jdou mimo mne.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
16. 8. 2017 / 14:01:09 (před 7 roky)
off

No... Zajímavé výsledky... :D

Klik
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
17. 8. 2017 / 20:04:11 (před 7 roky)
off

Nedá mi to, ale musím sa vyjadriť :D
Drámu až tak neriešim, poznám jedine PLL, ale kategória herečka v dramatu pobavila :D Čo nechápem akože TVD vyhralo a to už skončilo, pritom okrem Timeless poznám všetky a všetky by si to zaslúžili viac. Z hercov poznám každého a naozaj milujem Dylana, ale v poslednej sérii, si toho nezahral až tak veľa. Herečka.. sorry ale Kat?
S ostatnými sa zmierim, ale toto.. nechápem. Nejoblíbenější pár...samozrejme že vyhral akurát ten čo nepoznám :D

“Kidneys! I've got new kidneys. I don't like the color!”