Docela to šlo, ale já na to dál koukat nebudu.
Zní to dobře, zkouknu první dva až tři díly a uvidíme, co dál
Děkuji za příspěvek a ráda se podívám na pilot, uvidíme co dál.
Díky za lupu, dám tomu šanci :-)
Dám šanci, díky za tip;-)
Vypadá to jako dobrý koncept. Si stáhnu na cestu autobusem do tabletu.
Diky za tip, vyzkousim.
Dokoukáno. Dobrá komedie, některé díly lepší, jiné horší, ale celkově jsem se dobře bavila. Ne ve stylu haha, ale spíš se mi líbily nápady a celková atmoška. Ten koncept a la Room 104 se mi líbí, přináší to velký potenciál, který zde byl dobře naplněný, i když se příběhy (na rozdíl od Pokoje 104) drží pouze v jedné žánrové - komediální rovině.
Druhá série mě překvapila, nevěděla jsem, že se seriál přestěhuje na jinou lokaci. Líbilo se mi, že tam došlo k tomu propojení skrze dvě postavy a občas jsme se setkali i s hostováním lidí z první řady. Vivian byla parádní, hodně mě bavila, taková záporačka, které prostě musíte fandit :))
Plus co stojí za zmínku a ocenění, to je vždy koncert na konci každého dílu s tematickými písničkami o tom, co jsme viděli, vždycky mě tak ty rytmické songy pozitivně naladily na další díl :D A taky se mi líbilo ve druhé sérii, jak v každém díle ukázali škorpiona, který se volně pohyboval po pronajímaném domě. Někdy si ho lidé všimli, jindy ne, nebyl absolutně součástí příběhu, ale vždycky, když ho kamera ukázala, tak pobavil :D
Závěr:
Nemá závěr, jde o antologické epizody, každá má samostatný příběh točící se okolo hostů, kteří jsou v domě zrovna ubytovaní.