Diskuze k článku Novinka pod lupou: Room 104
Nira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
28. 8. 2017 / 21:54:36 (před 7 roky)
off

Díky za lupu, tohle plánuji zkusit, stejně jako The Guest Book. Teda plánovala jsem, teď si vzhledem k upřesnění žánru nejsem úplně jistá :-D

Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
28. 8. 2017 / 22:01:36 (před 7 roky)
off
Nira napsal(a):

Teda plánovala jsem, teď si vzhledem k upřesnění žánru nejsem úplně jistá :-D

Jsem na tom úplně stejně. :D

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
28. 8. 2017 / 22:18:43 (před 7 roky)
on

Ti co to viděli, jak jste pochopili ten konec?

Ona ho viděla 2×, viděla, jak ho na posteli dusí, takže zabila toho zlého.
Ale pak jsme viděli, že tam byl celou dobu jen jeden. Byla teda nemocná ona,
že viděla oba? Nebo on, že měl imaginárního bráchu a vsugeroval jí ho do hlavy + ona taky, že ho nakonec vážně uviděla? A to teda ho ona dusila na té posteli, nebo to byla komplet scéna z její hlavy a ona měla toho jediného kluka pořád pod rukama?

osmejkal
Redaktor | Cool level: 23 | Denholm
29. 8. 2017 / 01:02:26 (před 7 roky)
off
ragelly napsal(a):

Ti co to viděli, jak jste pochopili ten konec?

Ona ho viděla 2×, viděla, jak ho na posteli dusí, takže zabila toho zlého.
Ale pak jsme viděli, že tam byl celou dobu jen jeden. Byla teda nemocná ona,
že viděla oba? Nebo on, že měl imaginárního bráchu a vsugeroval jí ho do hlavy + ona taky, že ho nakonec vážně uviděla? A to teda ho ona dusila na té posteli, nebo to byla komplet scéna z její hlavy a ona měla toho jediného kluka pořád pod rukama?

Pochopil jsem to podobně...
Ten kluk měl imaginárního bráchu a jak pořád o něm mluvil, ona si ho sugerovala taky. Jinak taky jsem udělal tu chybu a pustil si to v noci, nečekal jsem jako pilot horor. :)

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 10. 2020 / 20:28:47 (před 4 roky)
on

Dokoukáno. Některé díly jsou parádní, ale celkově mi to přišlo jako obyčejný průměr. Nevím, nějak jsem tam neviděla tu představivost, nenaplnilo to potenciál (nebo má očekávání). Doufala jsem, že tam bude více strašidelných příběhů, ale většina byla jen průměrné drama.

Z těch, co mě zaujaly, už jsem dva zmínila přímo na timeline - je to díl, kdy se dva muži v pokoji sejdou, aby si vzájemně uřízli penis, opekli si je na pánvičce a rozdělili si je k večeři. Na to jen tak nezapomenu. A prý je to podle skutečnosti...

Další díl, co mi utkvěl v paměti, byl s basebalovou pálkou, žákem a učitelem. Hodně napínavý díl, i když nebyl hororový, tak dokázal zaujmout. Ale celkově mi k tomu seriálu až tolik neseděl přesah do sci-fi / fantasy roviny, který se v několika dílech objevoval (včetně tohoto).

Poslední silný díl pak pro mě byl ve čtvrté sérii, a to body shaming epizoda, která ukazuje v podstatě pouze jeden gradující rozhovor/hádku dvou nejlepších kamarádek, které se vydaly na společnou túru. Za mě asi nejlepší díl.

Závěrečná epizoda byla v pohodě, ale ničím až tak moc nevyčnívala. Rozhodně nejde o finále, na které by se nedalo zapomenout. Hotelový pokoj je zde vytvořený jako místo pro život na vesmírné lodi. Po dosažení určitého věku dostanou obyvatelé kytku, která jim buď zajistí další rok života, nebo smrt, aby další generace mohly žít ve stejném blahobytu jako ty předchozí.