Tak o tomhle seriálu slyším poprvé. A i když jsem nejsem cílovka, tak mě vaše recenze + trailer + Julian "Diamond" Morris nalákali....
Moc pěkná minisérie, chytne za srdce, doporučuji :-)
Mohla bych se prosím zeptat, kde jste to zkoukli? Já to nemůžu nikde najít :D
mayas napsal(a):
Mohla bych se prosím zeptat, kde jste to zkoukli? Já to nemůžu nikde najít :D
Torrenty.
Ooo, to vypadá velice zajímavě, asi mám program na dnešní večer jasný.
Asi ne. Milostné linky moc nemusím, pokud to nemá něco...něco...já nevím. prostě něco hodně navíc.
Hm, na to, že jsem cílovka mě podobné seriály dost míjejí, takže díky za novinku ;). Když už mám ty ukřičené demonstrace (aneb We Will rise je super!), tak je asi načase i trochu zvolnit. Jen se obávám, že se ve mě zase probudí moje násilnické sklony :D.
Přidáno do watchlistu. :)
Druhý díl je stejná slaďárna, ale líbilo se mi to. Napřed jsem se bála, jak budu vnímat zasazení prvního dílu do minulosti a druhého do přítomnosti, ale hezky se to propojilo a konec byl skoro na kapesník, což mně osobně vůbec nevadí :D
ragelly napsal(a):
Druhý díl je stejná slaďárna, ale líbilo se mi to. Napřed jsem se bála, jak budu vnímat zasazení prvního dílu do minulosti a druhého do přítomnosti, ale hezky se to propojilo a konec byl skoro na kapesník, což mně osobně vůbec nevadí :D
Hádej, kdo to viděl dřív. JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Drunk_Queen napsal(a):
Hádej, kdo to viděl dřív. JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Není důležité kdy, ale že jsem se k tomu vůbec dostala :P :D
ragelly napsal(a):
Není důležité kdy, ale že jsem se k tomu vůbec dostala :P :D
Ale tak já jsem se k tomu taky dostala, víš co. A dřív než ty. TO je důležité.
Dobrá podívaná. První část se mi líbila víc, ale to propojení se mi moc líbilo. To jsem nečekala. :)