to ne v letě se dohání to co se nestihlo v hlavní sezoně ;) :D
hacker3985 napsal(a):
to ne v letě se dohání to co se nestihlo v hlavní sezoně ;) :D
Přesně. V létě se dohánějí resty z hlavní sezóny. ;)
Naštěstí to nemám tak vyhraněné, většinou volím zlatou střední cestu :-)
Nové epizody aktuálních seriálů jsou v pohodě, ale když koukám na něco stašího maratonem a chytne mě to, občas je fakt umění se odtrhnout. A vůbec to nesouvisí s ročním obdobím :-D
V létě buď doháním seriály, které chci už dlouho vidět a nebo čtu knižní resty. Na hlavní seriálovou sezónu se sice těším, ale znamená to, že mám školu, takže to tu radost trochu kazí :D
V létě sleduju co během roku nestíhám a nebo také starší seriály :D :)
Já mám v létě víc restů :D Protože kabelovky bombardují diváky.
Anur napsal(a):
Přesně. V létě se dohánějí resty z hlavní sezóny. ;)
Úplně souhlasím. A navíc stejně pořád vychází něco nového (nebo se mi to tak zdá, odle toho, co se mi hromadí ve watchlistu)...
Úplne moj život :D :D :D
povedené:))
Na začátku léta doháním díly, co jsem nestihla, ale později to mám stejně.
něco na tom bude :D ;)
něco na tom bude :D ;)
Hm... tak já chodím do práce i v létě, no :D
Ale komiks je samozřejmě povedený jako vždy!
Tak tohoto jsem naštěstí ušetřen, protože nových věcí ze světa asijské tvorby je tolik, že nevím, na co dřív kouknout. Už teď mám ve watchlistu tolik seriálů, že to asi ani do konce života nestihnu vše zhlédnout ;)
Takový závislák, abych se nemohl dočkat podzimu, naštěstí nejsem. Sice mám vždy plán dohnat nějaké resty, ale nakonec mi vždycky bohatě stačí, že mi alespoň ty tři, čtyři měsíce žádné nové resty nepřibývají :D
Přesně. Sice mám víc času koukat na seriály, co mám v "chci vidět", ale stejně mi nějak chybí ta seriálová rutina. :D
Asi nie som správny seriálový maniak, keďže patrím podľa obrázka do prvej kategórie :D Akože sú seriály, na ktorých pokračovania sa teším (také Akty X), ale určite neodrátavam nedočkavo dni