Diskuze k článku Hercům Modern Family nestačí miliony. Tak nepřišli do práce
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
24. 7. 2012 / 22:12:52 (před 12 roky)
off

Jo, chudáci, je mi jich tak líto, že nebudu týden jíst, jak moc s nimi soucítím.

"Let's put a smile on that face!"
Locke
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
24. 7. 2012 / 22:17:55 (před 12 roky)
off

Doufám, že se nějak dohodnou, aby ten seriál náhodou nezrušili. Ale taky mi přijde, že berou celkem hodně, když jeden díl má 20 minut ( a většinou jsou v epizodě 3 zápletky - 3 rodiny, takže každý z herců má v epizodě přibližně 7 minut čistého času ).

Já bych ten jejich plat bral :)

Hold the Door!
Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 7. 2012 / 22:59:31 (před 12 roky)
off

Musí opravdu živořit chudáci.

Když se na to ale podívám z druhé strany, tak je pravda, že vzhledem k tomu, že je to jeden z nejsledovanějších seriálů, tak by si možná zasloužili trochu víc. Ale i tak, takovýhle chování asi nepochopím.

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
24. 7. 2012 / 23:09:13 (před 12 roky)
off

Zasloužili víc? A za co? Vždyť dělají ho*no. Herci jsou placení naprosto neúměrně za práci, co dělají... Když pak vidím ty filmy nebo seriály a čtu, kolik dostali, tak se mi chce vzteky brečet. :D

"Let's put a smile on that face!"
Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 7. 2012 / 23:11:08 (před 12 roky)
off

Ja jim docela fandim...kdyz se vezme kolik stanice vydela penez za reklamu jen z jejich serialu, tak by si zaslouzili jeste neco navic :-D

vikkyy
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 7. 2012 / 23:16:21 (před 12 roky)
off

Už vím, co budu, až budu velká. Já budu hérečka v Americe. :)

Love-sex-peace-freedom -respekt
MNTB
Uživatel od první verze | Cool level: 34 | John Watson
24. 7. 2012 / 23:17:30 (před 12 roky)
off

tenhle seriál mám ráda ale chování primadon a tahanice o prachy mě vyloženě se*ou
kdyby to bylo jednoduchý, tak vyměnim celý herecký obsazení, a pak můžou jít škemrat jinam :D jenže ono není :/

Lucius
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 7. 2012 / 23:20:24 (před 12 roky)
off
Anetka888 napsal(a):

Zasloužili víc? A za co? Vždyť dělají ho*no. Herci jsou placení naprosto neúměrně za práci, co dělají... Když pak vidím ty filmy nebo seriály a čtu, kolik dostali, tak se mi chce vzteky brečet. :D

Tak oproti ostatním seriálovým hercům dostávají málo ;) Jinak si samozřejmě taky myslím, že je to kravina, aby dostávali tolik

Sarcasm - because beating the crap out of people is illegal.
Editováno: 2x | Naposledy: 24. 7. 2012 / 23:48:19
vejdelkova.jana
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
24. 7. 2012 / 23:29:58 (před 12 roky)
off

Oni dostávají tak málo jo? To abych jim přidala ze svýho kapesnýho, ne? :P

Přátelé jsou prostě nejlepší! ♥
Fruiko
Boss nejvyšší | Cool level: 125 | Peggy Carter
24. 7. 2012 / 23:34:33 (před 12 roky)
off
Shppen napsal(a):

Ja jim docela fandim...kdyz se vezme kolik stanice vydela penez za reklamu jen z jejich serialu, tak by si zaslouzili jeste neco navic :-D

U Modern Family se příjmy odhadují na 1,5 milionu za 1 epizodu (za prodej dalším TV). A kolem 160 milionů na reklamě za celou sérii...

Všechna tahle písmenka napsal zakladatel webu.
Editováno: 1x | Naposledy: 24. 7. 2012 / 23:46:23
LuciaG
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
24. 7. 2012 / 23:52:51 (před 12 roky)
off

Mám Modern Family rada a herci ú super. Ale ak by som sa rozhodla pridávať. pridala by som tým, čo to celé vymýšlajú. Je kopa hercov, ktorí dobre zahrajú dobrý nápad, ale bez dobre napísaného seriálu sa môže herec aj po.rať a úspech mať nebude. Seriál Modern Family by mi síce chýbal, ale normálne im prajem, aby tí zodpovední povedali dosť a seriál proste skončili. Viem, že by tiež prišli o peniaze, ale dať sa vydierať bandov nenažrancov by som sa nedala.

stonefire
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 7. 2012 / 01:16:36 (před 12 roky)
off

No teda. Pokud se nepletu, tak v Americe jsou dost vysoké daně, takže ve výsledku budou ty peníze výrazně nižší. Samozřejmě, že vůči běžnýmu smrtelníkovi berou hodně, ale takový je prostě byznys a já jim to přeju. Seriál táhne diváky, vyhrává ceny a vydělává dost na to, aby si herci zasloužili přidat. Důležitý je srovnání s ostatními herci a je fér, aby dostávali víc, když je seriál stále úspěšnější. Na druhou stranu tím, že nepřišli na zkoušku, tak porušili tu stávající smlouvu nebo ne? Za tu pokutu se jim to ale asi vyplatí (nebo mají známýho doktora? :)).

Fruiko
25. 7. 2012 / 08:34:57 (před 12 roky)
off
stonefire napsal(a):

No teda. Pokud se nepletu, tak v Americe jsou dost vysoké daně, takže ve výsledku budou ty peníze výrazně nižší.

Pleteš. Daňové zatížení v USA je okolo 28 % (v Česku to je 36 %) Jsou v tom započítaný všechny daně, i takový, co nejsou na výplatní pásce (DPH atd.)

haroska
Uživatel od první verze | Cool level: 45 | Jeremy Clarkson
25. 7. 2012 / 09:04:36 (před 12 roky)
off

Týý brďo, to maj docela hodně :) Překvapujou mě i ty z TBBT kolik mají za díl :) Pche jen za to, že se umí předvádět :)

Kahlan
Uživatel od první verze | Cool level: 79 | Dave Lister
25. 7. 2012 / 10:00:28 (před 12 roky)
off

seriál mám rada,to hej...ale toto mi príde moc prehnané od nich,dostávajú slušné peniaze a hold im to všetko asi stúplo do hlavy a chcú viac...len aby to nedopadlo tak,že ich ukončia

Gallifrey fall no more!
Týna15
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 7. 2012 / 10:14:39 (před 12 roky)
off

Berou miliony a jim to nestačí? ... to je teda pěkně na hlavu jako. Co mají říkat normální lidé, kteří mají kolem 2tisíc za měsíc? ... Měli by se kapičku zamyslet ... Takovýhle chování nechápu ...

Kristyn
stonefire
25. 7. 2012 / 12:02:10 (před 12 roky)
off
Fruiko napsal(a):

Pleteš. Daňové zatížení v USA je okolo 28 % (v Česku to je 36 %) Jsou v tom započítaný všechny daně, i takový, co nejsou na výplatní pásce (DPH atd.)

Nechci se dohadovat, ale můžu tě poprosit o zdroj? Docela by mne to zajímalo, i když to fakt není můj obor. Je jasný, že herci si můžou dovolit právníky, kteří s daněma kouzlí, ale i tak, pokud je zařadím do nejvyšší příjmové skupiny, tak mají jen daň z příjmu 35 % celostátní (+ 10,3 % zvlášť v Kalifornii).

BTW taky jsem našel článek, že podle návrhu herců chtěli za jednu epizodu v nějaké deváté sérii, pokud by na ni došlo, už přes 600 tisíc, takže 14,5 milionu za 24dílnou sezonu.

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 7. 2012 / 13:03:03
Frki
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
25. 7. 2012 / 12:53:53 (před 12 roky)
off

Tak to mě docela rozsekalo, kolik dostávají za díl... nevěděl jsem, že tolik :D asi odjedu do L.A. a budu objeven :D

Fruiko
25. 7. 2012 / 13:02:33 (před 12 roky)
off
stonefire napsal(a):

Nechci se dohadovat, ale můžu tě poprosit o zdroj? Docela by mně to zajímalo, i když to fakt není můj obor. Je jasný, že herci si můžou dovolit právníky, kteří s daněma kouzlí, ale i tak, pokud je zařadím do nejvyšší příjmové skupiny, tak mají jen daň z příjmu 35 % celostátní (+ 10,3 % zvlášť v Kalifornii).

BTW taky jsem našel článek, že podle návrhu herců chtěli za jednu epizodu v nějaké deváté sérii, pokud by na ni došlo, už přes 600 tisíc, takže 14,5 milionu za 24dílnou sezonu.

Práce o tom jak se to počítá a údaje z roku 2004

http://kvf.vse.cz/storage/1180483257_sb_szarowska.pdf

Data 2008 (moc se to nezměnilo)

http://www.finance.cz/zpravy/finance/246353-oecd-kde-je-danove-zatizeni-nejvyssi-/

Někde jsem viděl i data 2010 (opět jen nepatrné změny), ale to nemůžu teď najít...

Edit: Tady...

http://www.oecd.org/document/60/0,3746,en_2649_34533_1942460_1_1_1_1,00.html

Editováno: 1x | Naposledy: 25. 7. 2012 / 13:05:51
stonefire
25. 7. 2012 / 13:04:17 (před 12 roky)
off
Sang
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
25. 7. 2012 / 13:39:18 (před 12 roky)
off

Jsem milovník seriálu, ale to, co jsme si ve světě zavedli za poměry - že jsou herci hvězdy a berou neuvěřitelné částky za to, že dělají hov.. to mi přijde šílené. Co víc - dovolit se nepřijít do práce? Dovolit se fňukat s těmihle platy? Když ještě navíc jsou mnohem lepší herci i seriály než oni? Absurdní. Přála bych jim, aby je vylili a šmitec.