Jooo... přesně tohle se mi stalo... u přesně tohoto seriálu :D
:D zrovna tenhle seriál jsem vzdal takže mě to ani netrápilo
Říkám si, že ne, ale občas to přesně takhle vypadá i u mě :D a ten název seriálu je zcela vychytaný :DD
Uhlíří ceníky! :D :D :D Ty jsem odepsala už dávno, takže ani netuším, že bylo rušení nějak dramatické. Zato Hootena jsem letos málem ořvala. :( Celkově je vždy nejhorší zrušení po jedné sérii! #Moonlight
TVD jsem ani nedokoukal bez Eleny to nebylo ono.
Tempy napsal(a):
Celkově je vždy nejhorší zrušení po jedné sérii! #Moonlight
U Moonlight jsem měla chuť prohodit počítač oknem, když jsem zjistila, že ten poslední díl je fakt poslední a další nejsou. Zrovna když to začalo s Beth a Mickem vypadat tak dobře! :'D
Prej Uhlíří ceníky :-D :-D Tak to se povedlo :-D
:-D Já to mám většinou naopak - to, co pořád dokola prodloužují, mě netrápí tolik, jako to, co bezdůvodně zruší - toto je přesně ten případ:
Verity napsal(a):
U Moonlight jsem měla chuť prohodit počítač oknem, když jsem zjistila, že ten poslední díl je fakt poslední a další nejsou.
Naprosto souhlasím! :-)
Prosím ať je nějak natočen seriál Uhlíří ceníky :D Hrozně moc bych ho chtěla vidět a už teď se těším na 20. díl 5. série :D
Uhlíří ceníky :D:D:D:D:D:D:D
Přesně ty jsem po pátý řadě vzdala, než jsem je po zrušení konečně dosledovala do konce. :D
Dvojnásob to platí pro seriál, který pravidelně překládáte ;)
Tohle znam :-D
docky87 napsal(a):
Dvojnásob to platí pro seriál, který pravidelně překládáte ;)
Zvlášť, když si řeknete: "To je tak béčkový, že to po první sérii zruší!" a ono to dostane už třetí sérii :'D
Tak podobnej pocit jsem nikdy neměl :P
Zažívám často... :D
:D
Kéž by ty Uhlíří deníky zrušili po té páté sérii, tam aspoň skapal Damon a né Stefan....ale je pravda, že bych se nedočkala tolika báječných momentů se Stefanem a Caroline.
Vachisek napsal(a):
TVD jsem ani nedokoukal bez Eleny to nebylo ono.
Podle mé je to naopak - po odchodu Niny se kvalita zas začala trochu zvedat. I když... přiznávám, seriál jsem dokoukala víceméně z nostalgie.
JJ, přesně tak do 5 série, a pak jsem to vzdala. Super komiks jako vždy .o)
Paráda:))
Uhlíří Ceníky! :-D
Joooo, trefné :D taky mám pár seriálů, u kterých jsem si říkala, že by už mohli zrušit, protože jsou o ničem a pak jsem "brečela", když mi je zrušili.... :D :'(
Ivy napsal(a):
Přesně ty jsem po pátý řadě vzdala, než jsem je po zrušení konečně dosledovala do konce. :D
tak, to jsi dobrá ;) já je vzdala po 3. sérii a pořád je nedokoukala :D takže mám co dohánět, ale pořád nemám čas :D
Přesně toto se stalo i mně :D super komiks!
Uhlíří ceníky :D. Můj ty světe :D :D :D :D :D :D :D.
liskulka.lida napsal(a):
Zvlášť, když si řeknete: "To je tak béčkový, že to po první sérii zruší!" a ono to dostane už třetí sérii :'D
*caught* Wynonna *caugh* co :D?
andromache napsal(a):
*caught* Wynonna *caugh* co :D?
Jooo O:)
liskulka.lida napsal(a):
Jooo O:)
A to ještě nevíš, že se fanoušci dožadují 22ti dílné sezony, že těch dvanáct se jim zdá málo :D :D.
Až u druhého obrázku som si všimol, že sú to Uhlíří ceníky :D Ten prvý som prečítal ako Upíří deníky :)
K tým pár komentom, čo tu sú - Upíří deníky neboli zrušené. Dostali oficiálne svoju poslednú sériu a teda tým pádom ju mali tvorcovia riadne zakončiť. Či tak spravili, netuším, lebo s týmto seriálom som to vzdal s koncom 3.série. Skúsil som tomu dať ešte šancu, ale po pozretí prvých dvoch epizód 4.série som nepokračoval.
Můj učitel angličtiny na střední měl zásadu, že se přestává koukat na seriál po třetí řadě. Všechny dobré nápady se vyčerpají a pak už je to jen vaření z vody a recyklace nápadů. A já mu po těch letech dávám za pravdu.
Pěkné a povedené:-)
Tempy napsal(a):
Uhlíří ceníky! :D :D :D Ty jsem odepsala už dávno, takže ani netuším, že bylo rušení nějak dramatické. Zato Hootena jsem letos málem ořvala. :( Celkově je vždy nejhorší zrušení po jedné sérii! #Moonlight
Přesně, když jsem zjistila, že už se znova s Hootenem nesetkám, bylo mi to hrozně líto, byl to skvěle rozjetý seriál. Strašná škoda. Mimochodem, ten herec vypadal líp, než za mlada ve starém Supermanovi ;o)).
Já to mám teda přesně naopak. :( Veškeré seriály, které za to stojí? Tak ruší. :/
Jinak komiks pobavil. Opět. :D
andromache napsal(a):
A to ještě nevíš, že se fanoušci dožadují 22ti dílné sezony, že těch dvanáct se jim zdá málo :D :D.
Neeee!!!!! 22 dílů nedám!!!
petruskaJ napsal(a):
Mimochodem, ten herec vypadal líp, než za mlada ve starém Supermanovi ;o)).
Teda... díky za novou informaci. Vůbec bych ho nepoznal. I když po těch letech žádný div.
A Uhlíří ceníky jsou perfektní nápad :D
liskulka.lida napsal(a):
Neeee!!!!! 22 dílů nedám!!!
To si vyřiď s Earpeas, kteří se WE nemůžou nabažit :D.
andromache napsal(a):
To si vyřiď s Earpeas, kteří se WE nemůžou nabažit :D.
Ale no tak, nebuďme naivní... nemůžou se nabažit WayHaught. Každopádně kdo to má furt překládat? :D Já tak obsáhlé seriály nepřekládám :D Jsem spíš na ty s nižším počtem dílů :D
liskulka.lida napsal(a):
Ale no tak, nebuďme naivní... nemůžou se nabažit WayHaught. Každopádně kdo to má furt překládat? :D Já tak obsáhlé seriály nepřekládám :D Jsem spíš na ty s nižším počtem dílů :D
Není nad to, když nám nevyjdou předpoklady :D. Aneb nevyplácí se podceňovat lásku k béčkům :D.
milosh napsal(a):
Teda... díky za novou informaci. Vůbec bych ho nepoznal. I když po těch letech žádný div.
Jo, furt jsem si říkala, že ho z nějakého seriálu znám, tak jsem si ho tady našla a bylo mi to jasné ;o).