Kouknu se na kde co, aniž bych od toho něco čekal, ale na tohle ani za láhev dobré slivovice ;-)
Tohle nebude nic pro mě, s klidným srdcem vynechám. "Barrandov koeficient" pobavil :-)
Tak u tohohle jsem viděla začátek a pak jsem znechuceně odešla pryč, protože mi to nepřišlo vtipný, spíš ubohý.
Co se mi na pilotu líbilo? Nedávno jsem doma pokládal podlahu, která je úplně stejná jako mají v seriálu. To je fajn, je totiž moc pěkná. A to je tak vše.
CrazyGeek napsal(a):
Co se mi na pilotu líbilo? Nedávno jsem doma pokládal podlahu, která je úplně stejná jako mají v seriálu. To je fajn, je totiž moc pěkná. A to je tak vše.
Gratuluji k nové podlaze.
Drunk_Queen napsal(a):
Gratuluji k nové podlaze.
Zrovna teď v tuto chvíli si taky vybírám... nikdo nedokáže vyrobit takovou, jakou bych si představovala :( Budu se muset spokojit s nedokonalou náhradou, chyo. Obdivuju lidi, kteří si dokážou vybrat nějakou, která se jim bezmezně líbí. Já ji mám v hlavě, dokonce bych ji našla i ke koupi, ale ve špatných rozměrech, které se do mého vybraného prostoru absolutně nehodí, protože by ho ještě zmenšovaly. Takže to je moje postesknutí off topic, když už jsme na toto téma narazili :D
Seriál pro naše maminky a babičky.
Ano, když to včera skončilo, řekla jsem si, že to bylo fakt trapný a nevtipný, bohužel.
Vachisek napsal(a):
Seriál pro naše maminky a babičky.
Tvůrkyně o seriálu řekla: "...náš seriál je primárně určen pro muže, protože ti o problémech a pocitech, které se v něm řeší, nevědí." :-D
No nevím co dodat asi bylo tady vše napsáno. Achjo pilot jsem přetrpěla .o(
Popravdě, nějak nevím, co si o tom myslet. Pokud to měl být komediální seriál, postrádám tam ten humor. Jo, párkrát jsem se usmál, ale to je docela málo. Pokud to měl být dramatický seriál, postrádám tam nějaký smysl a poselství, co tím chtěl vlastně autor říci. A jestli měli muži pochopit ženské pocity, zkusím si zachovat přesvědčení, že jde pouze život autorky a možná malého procenta populace...