Diskuze k článku Seriálové osudy: Killjoys
arthurcz
VIP | Cool level: 23 | Denholm
2. 9. 2017 / 08:12:46 (před 7 roky)
off

Hm, tak alespoň jedna z mých oblíbených letních oddychovek přežila. Ale opačně by se mi to teda libilo nepoměrně víc... ;(

Destiny
Uživatel od první verze | Cool level: 20 | Zipper
2. 9. 2017 / 08:19:56 (před 7 roky)
off

Tohle dostane další řadu a DM ne? To opravdu nechápu.

allyska
Redaktor | Cool level: 54 | Jack Shephard
2. 9. 2017 / 08:32:01 (před 7 roky)
off

Dost jsem se lekla, když jsem četla o zrušení DM, jelikož prodloužení killjoys se mi od sz na fb nezobrazilo. Takze uf a paráda, že Johnny Jaqobis bude hláškovat další dvě řady a tvůrci vědí, kdy bude konec, takže to řádně uzavřou :-)

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 9. 2017 / 08:32:36
Stormrager
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 9. 2017 / 10:48:26 (před 7 roky)
off

Paráda!! Můj oblíbený letní seriál! Ještě by to ale chtělo další řadu pro Blood Drive :D

Innes
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
2. 9. 2017 / 10:51:21 (před 7 roky)
off

Hurá, alespoň nějaké dobré zprávy:)

lefty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 2 | Jake Harper
2. 9. 2017 / 11:28:22 (před 7 roky)
off

No aspoň něco. Třetí řada se mi zdá nejlepší, ale zrušení Dark Matter je pěkná bota a plivanec do tváře fanouškům DM. Na Syfy asi hlavou neuvažují...

Lefty
Arkantos
Dlouholetý uživatel | Cool level: 23 | Denholm
2. 9. 2017 / 12:27:41 (před 7 roky)
off

Zabavnejsi Killjoys mam radsej ako DM, takze sprava jednoznacne potesi. Ale zrusenie DM im neodpustim. Tieto dva serialy spolocne bola ta spravna kombinacia sci fi. Fakt nechapem myslenie SyFy ktora predlzi sracku ako Wynona Earp, s nizsou sledovanostou a zrusi DM

Alias
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 9. 2017 / 12:33:13 (před 7 roky)
off

A zabilo by ich, keby po druhej sérii Dark Matter povedali, že tretia bude finálna a nech to tvorcovia ukončia?
Tu vidíme, že to nie je nemožné. Len sú im diváci ukradnutí.

LocusTempus
Dlouholetý uživatel | Cool level: 7 | Manny Bianco
2. 9. 2017 / 12:56:01 (před 7 roky)
off
Stormrager napsal(a):

Paráda!! Můj oblíbený letní seriál! Ještě by to ale chtělo další řadu pro Blood Drive :D

Ja práve že dúfam, že to ukončia po prvej sérii, lebo by to už stratilo pointu, keďže Blood Drive sa v seriáli zrušil

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 9. 2017 / 12:56:22
gladiator992
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 9. 2017 / 15:08:46 (před 7 roky)
off

Radšej mali potvrdit serial DM(dark matter) , DM je omnoho kvalitnejší serial :/ sklamanie že DM zrušili a tuto ***** potvrdili :/

Stormrager
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
2. 9. 2017 / 15:17:44 (před 7 roky)
off
LocusTempus napsal(a):

Ja práve že dúfam, že to ukončia po prvej sérii, lebo by to už stratilo pointu, keďže Blood Drive sa v seriáli zrušil

Jako taky to moc nevidím na druhou řadu. Nízká sledovanost, herečka bude hrát na CW ve Valoru, ale i tak bych ten svět nerad opouštěl. Pořád jsme se velice nic nedozvěděli o tom úpadku civilizace, jak jsou na tom další města, navíc se může ve finále ukázat, že Heart spadá pod nějakovou jinou a horší organizaci, co pořádá třeba Blood Tournament :)

Hurvi
Uživatel od první verze | Cool level: 27 | Bobby Singer
2. 9. 2017 / 18:13:24 (před 7 roky)
off

Syfy-lis... prečo radšej nie DM??? :(

Redmarx
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
3. 9. 2017 / 11:37:46 (před 7 roky)
off

Koukam, dobry no, takze vsichni si stejne jako ja myslej, ze Dark Matter byl asi tak o tri tridy lepsi nez Killjoys a oni ten nejlepsi serial, co meli v podstate od svyho vzniku zrusej a nechaj otevrenej konec. To jsou jako dobry kokoti, to snad ani nemuze byt pravda. Naopak serial, ktery byl od zacatku tim horsim a ve treti rade zacal navic upadat, tak prodluzujou, tak ok SYFY umistuju na Blacklist ja!