Presne toto sa mi stalo u finále 1.série HTGAWM. Vo chvíli, keď mali ukázať tvár vraha, čo zaškrtil tú dievčinu, okolo ktorej sa točil príbeh , nervy som mal napnuté jak struny na klavíry a zrovna vtedy mi klopol na izbu spolubývajúci :)
a klasika :D
Stává se, že v tom nejzajímavějším nebo nejnapínavějším někdo otravuje. Zákon schválnosti je rozhodně workoholik.
To znám nejen u finále :D
Mě při finále vyrušit v podstatě nejde, takhle jsem jednou místo na Národní vystupovala až v Jinonicích. :D Jako jo, univerzita furt stejná, jen tu fakultu jsem tentokrát netrefila. :D Ale stálo to za to! :D
Povedené :-D Stává se mi celkem pravidelně v průběhu celého seriálu, kdykoliv je to zajímavé nebo děj graduje - kdyby záškodníci čekali opravdu jen na úplné finále, bylo by to fajn :-)
To znám:)
Jojo :D nejhorší je, když se ta "chvilka" ještě protáhne...
Kde seženu tu podložku pod myš?
To nemusí být drahá polovička, syn to zvládá úplně stejně. A když zjistí, že mám oči přilepené na obrazovce, tak se ještě usadí a vykecává. Ale sám to nesnáší. :O) Poslední dny to bylo velmi časté, jak hodně seriálů končilo.
Ano. A někteří lidé, které člověk často nevidí, jak je rok dlouhý, mají šestý smysl, díky kterému chodí na návštěvy pouze v době, kdy je děj sledovaného seroše nejzajímavější. Znám to moc dobře :)
Mimochodem je dobře, že se Serialzoňák konečně dočkal finále svého oblíbeného seriálu :D
Jo, rodina prostě usoudí, že už jste se dívali dost dlouho.
Naprosto přesné:))
Mně to vadí jen u mých nejoblíbenějších seriálů. Někdy už rovnou řeknu, ať mě teď hodinu nikdo neruší, pokud nechce být zmrzačen.
Znám a chápu.
V mém případě se ještě stává, že okolí úplně ignoruje fakt, že jsem zaneprázdněná, a pořád a pořád dokola něco vyžaduje. Ani sluchátka na uších nefungují. A v některých případech to vzdávám rovnou a seriál vypínám preventivně...
Znám. :D
Jen tedy ne s drahou polovičkou, ale s rodiči/prarodiči/sourozencem...Za celý den si ani nevzpomenou, ale když se díl na který se koukám zrovna začně nějak přiostřovat a děj začíná být napínavý? Musí za každou cenu zavolat. :D
To stejné kamarádi na soc. sítích. Oni nemůžou napsat hned jak se připojím, musí prostě počkat až se budu dívat na nějaký ten zajímavý úsek seriálu. :D
Toto veľmi dobre poznám :D Či už pozerám seriál alebo čítam nejakú dobrú knihu - posledné sekundy/strany, najzaujímavejšia časť a buď ma niekto vyruší alebo mi zazvoní mobil. Pri udalostiach ako bolo napríklad finále série GOT si dávam na dvere papier - nerušiť a vypínam zvonenie :D
cool.kira napsal(a):
Naprosto přesné, další povedený díl komiksu, díky :D
+1
Jo, u každého dílu 6. série Grimma mě museli vyrušovat, že jedeme nakupovat. Vždy do konce toho dílu zbývalo okolo 10 minut.
Jo, jednou se mi stalo, že mi umřela postava, já začala brečet a kdo to vstoupí do pokoje? Moje milovaná maminka.. Přes ty slzy jsem jí skoro ani neviděla :D
:D se mi líbí, jak jsou ty komiksy ze života ;) :) děkuji za krasné pobavení ;) :) jen tak dál :) už se těším na další díl ;)