Jajkýýý :D Miami :) moje nej nej nejoblíbenější kriminálka z CSI série :) u téhle jsem brečela, když mi ji zrušili :( jak já toho Horatia milovala :'(
ráda jsem si zavzpomínala :) že bych si udělala maratón??? :-P
Já měla vždy nejraději CSI New York. Viděla jsem všechny,ale skutečně ráda jsem měla jen New York. Tak nějak mi přišel vždy nejlepší :-D
Ja som mala práve Miami najradšej, potom Las Vegas a najslabší sa mi zdal New York.
Ale vrámci prokrastinácie som pozerávala všetky a počas reklám som sa trochu učila :D
Slušná kriminálka, ale na Las Vegas nemá :) původní a nejlepší :D
Náhodou neviete ako sa k tomuto skvelému seriálu dostať so slovenským dabingom .. ten Horatio bol v slovenčine super predabovaný ...
CSI Miami jsem měla ráda , a když to opakují ráda kouknu znovu.
Nejdřív jsem Horatia nemusela, Grissom je Grissom, ale pak jsem mu přišla na chuť - ještě mi zbývají dvě řady dokoukat, myslím :)
Katka Mrkvicová napsal(a):
Já měla vždy nejraději CSI New York. Viděla jsem všechny,ale skutečně ráda jsem měla jen New York. Tak nějak mi přišel vždy nejlepší :-D
Jéé konečně můj člověk. :D :D
Přiznám se, že tento tým mi byl ze začátku hodně nesympatický, ale časem jsem si k nim našla cestu. :) A celkem jsem si je oblíbila. :)
Horatio + brýle + hláška = smrtelná kombinace. :D :D
CSI som nesledovala vôbec,možno z každého pár epizód ked som na ne náhodne natrafila v telke.Takže z tej trochy čo som videla sa mi najviac páčilo práve Miami.Horatio a jeho legendárne slnečné okuliare :D
CSI NY bolo nudné,aspoň pre mňa.
CSI není zrovna můj šálek, ale Miami jsem občas sledoval.