U True Detective jsem zvědavá, co si vyberou za případ.
Last Tycoon mrzí (i když z první série mám většinu ještě sledovat) :(
Snad se True Detective dokáže vykoupit. Za Wrecked jsem rád, je to taková nenáročná blbůstka, kterou můžu sjet za jeden den na konci série. :-D Od Atypical jsem čekal víc, ale druhou řadu nevynechám.
Blood Drive mě dost mrzí :(
Ale zase s prodloužením Stan Lee's Lucky Man mi udělali radost :)
Zrušené mi jdou komplet do watchlistu, u Willa teda ještě uvidím, ale na ostatní se těším, hlavně na Blood Drive :)
Skončil Last Tycoon nějak otevřeně, nebo ne? Já furt myslel, že se jedná o minisérii, že to bude jen jedna série a nic víc, ale pokud počítali s více sériemi, tak to docela zamrzí.
Krom DM, mrzí i last tycoon. Veep je škoda, ale asi už má své.
Koukám, že jsem udělal dobře, když jsem se neodhodlal pokračovat ve sledování Blood Drive a The Last Tycoon. Atypical je fajn oddechovka, takže jsem rád za prodloužení a jsem hodně zvědavej, s čím přijdou v True Detective. Budu se těšit! :-)
Jsem ráda, že bude další série True detective, moc se těším :-) Dále jsem ráda, že prodloužili Wrecked, skončilo to docela zajímavě. Ale sakra....štve mě, že zrušili Blood Drive :-( Julian Slink byl parádní, asi nejvtipnější a nejzajímavější postava, co jsem viděla. Docela to naštve....bylo to takové jiné a originální....
Jsem zvědavá na True Detective a docela se těším i na Stan Lee´s Lucky Man.
Neee.. Blood Drive neměli rušit :(
Vypusťte na ně Slinka!
To Trust Me ma veľmi prekvapilo, že predĺžili. Osobne ma to celkom bavilo pozerať, ale stačilo :D
Chystala jsem se dívat na jediné dva seriály z tohoto článku, které samozřejmě zrušili, a to Blood Drive a The Last Tycoon. Mají ty série alespoň slušně zakončené, aby to mělo cenu?
Jsem moc ráda za atypical.
Z tohodle koukám jen na Wrecked a ten mi prodloužili. Takže velké dík.