Zůstat vzhůru, nezůstat vzhůru... To je dilema!
Drunk_Queen napsal(a):
:-D Neusnout - to je výzva! Já určitě tradičně odpadnu :-)
Tak letos jsem na to konečně nezapomněla, ale dvacet bych si klidně dala. :D
Tak to já si lehnout půjdu, ale porovnal jsem si tipy - no, v dramatech si myslím, že celkem šanci na správnej tip mám, ale v komediích jsem tradičně totálně mimo. :D
Drunk_Queen napsal(a):
Když máš práci na celou noc, tak je to jasné :'D
Tak kde vazne ten live chat? :)
Jsem fakt úplně slepá.Vůbec jsem tenhle rok nenašla tipařský článek EMMY. To je mi teda fakt líto.
Tulrika napsal(a):
Jsem fakt úplně slepá.Vůbec jsem tenhle rok nenašla tipařský článek EMMY. To je mi teda fakt líto.
Link
Ale uznávám, byla později než nominace, protože v době nominací jsme předělávali bydlení, tak jsem se k tomu nedostal.
Jeden správně, velká bída :D
Tři správně, nic moc.
Toho Sterlinga jsem chtěla původně dát... ale co se dá dělat, čtyři správně jsou pořád o jeden víc jak loni. :D
3 tipy dobre, lepsi nez dratem do oka... Ale tu Veep jsem dat mel :D
5 to je krása, snad nikdy jsem netrefil vic :D
5 z "hlavních" kategorií dobře, nějaké mám i za vedlejší, co jsem tipoval doma. Hezký den všem! :D
Letos 5, loni 1... Tomu říkám progres! :) Na to, že to vždycky házím od oka, tak to jde :D
4 správně, not bad, mívávám míň :D
Tak buď byl letos nějak obzvláště předvídatelný ročník, nebo mě při tipování osvítilo z hůry, jelikož k 6 správným tipům jsem se nikdy ani nepřiblížil. Jinak z vítězů mám jednoznačně největší radost z Ann Dowd, která si 3 sošky zasloužila už za Leftovers! :)
Každý rok nad tím poctivě přemýšlím a moje výsledky nic moc. Letos jsem to tam naklikala celkem náhodně a 7 správně? Asi změním pro příští tipovačky strategii. A mám radost za Handmaid's Tale a Sedmilhářky :)
Corianthe napsal(a):
Každý rok nad tím poctivě přemýšlím a moje výsledky nic moc. Letos jsem to tam naklikala celkem náhodně a 7 správně? Asi změním pro příští tipovačky strategii. A mám radost za Handmaid's Tale a Sedmilhářky :)
Taky jsem to posílal hodně od oka a 7 správně. Normálně se netrefím ani jednou :-)
1 správný tip. :D
2 správně. Jsem v tomhle fakt špatná. :'D
Tak loni jsem byla lepší... letos jen 4 :'( tak snad příště ;) :)
Safra, měla jsem cukání dát Veep, ale ten jsem dala snad minulý rok a nevyšlo mi to. No jo, ale 3 správně, to je víc, než jsem čekala.
By mě jinak zajímalo, kdo jsou ti, kteří mají plný počet.
Tak letos 5 správných tipů. To by šlo. Vyrovnala jsem si maximum :-)
Letos pohorošení, i když jen o jednu.
Ale i tak jsem spokojená, byla bych šťastná i za jednu, nebo jen samotnou trofej. :D
Takmer nic z toho nepozeram, takze to bolo naozaj iba o stasti, ale 1* je :)
Letos jsem absolutní smolař, ale já na ty tipy nikdy nebyla moc dobrá... :D
Asi bych to příště neměl nechávat na poslední chvíli, abych zase nezapomněl :( Ale je to jedno, stejně bych měl pravděpodobně jen 3 body :-)
1* no je to stejně, jako loni. Hold tipování mi nejde
Tak letos jenom jeden... Nu což, jedna hvězdička taky dobrá. Kdyby se za to vyhrávaly miliony, tak by mě to věčné střílení mimo štvalo víc :D
Tak dva tipy, oproti loňsku úspěch:)
Na většinu nominovaných seriálů v tipovačce nekoukám a u některých ani vzdáleně netuším o čem jsou a přesto letos 4 hvězdy. A to jsem si oproti loňsku pohoršila. Opravdu nechápu, jak to dělám :D
minulý rok 0, letos 6 správně. Absolutně nechápu jak :D :D
Ze dvou na čtyři... celkem dobrý :D
Sakra, letos se mi tak dařilo.. Že já kráva tu Julii nedala. Příští rok už tuhle chybu (naposledy) neudělám! :D
A mrzí mě, že jsem se po dlouhé době neúčastnila chatu. Jaká byla účast? :)
Matuush napsal(a):
Sakra, letos se mi tak dařilo.. Že já kráva tu Julii nedala. Příští rok už tuhle chybu (naposledy) neudělám! :D
A mrzí mě, že jsem se po dlouhé době neúčastnila chatu. Jaká byla účast? :)
Trofej má 20 lidí :) Ale celkově jen pár vydrželo celou noc :D
6 správnych, jej :) Len pri najlepšej dráme som chcela dať Handmaids Tale, ale nakoniec som si to rozmyslela, čo nebol dobrý nápad :D Ale aspoňže som nechala Elisabeth ako najlepšiu herečku :)
I jedna hvězdička je lepší než žádná... :D
ragelly napsal(a):
Trofej má 20 lidí :) Ale celkově jen pár vydrželo celou noc :D
Hmmm.. to není moc. Glóby asi sleduje více lidí.
Tak to jsem ráda, že jsem se alespoň v klidu prospala a o moc nepřišla. :D
Jako vítězové a poražení dobrý, ale hadříčky jsou to, oč u mě běží:-)
anjoa napsal(a):
Jako vítězové a poražení dobrý, ale hadříčky jsou to, oč u mě běží:-)
Snad zítra! Začala jsem na tom dělat už v noci, ale mám skluzy ve své placené práci, které musím dohnat přednostně :)
kedy a ako dlho trvalo hlasovanie , že mi to niejako akosi uniklo ?
misiacik0308 napsal(a):
kedy a ako dlho trvalo hlasovanie , že mi to niejako akosi uniklo ?
Skoro celý prázdniny.
A teď končí Kdo přežije. Tak nejvyšší čas to odtipovat.
Zapomněla jsem tipovat, ach jo:-( Teď si říkám, že bych jich měla dost dobře, holt po bitvě je každý generál;-) Doufám, že brzy budou následovat fotky z cerveneho koberce;-)
zip napsal(a):
Zapomněla jsem tipovat, ach jo:-( Teď si říkám, že bych jich měla dost dobře, holt po bitvě je každý generál;-) Doufám, že brzy budou následovat fotky z cerveneho koberce;-)
Budou, zájemci nechť si vyhradí tak 3 hodiny času :'D Letošní účast je nějaká velká mi přijde.
Tak zas nic holt když tipuju podle nazvu nemužu se divit :D
Tak mám tři správné tipy a prý je to stejně jako loni. To mi přijde jako fajn výsledek na to, jaká je pro mě tahle tipovačka loterie :D
Loni 4, letos 8 :D Takže 100% zlepšení