Tak toto ma tiež dokáže nahnevať a k tomu ešte aj keď seriál má zvučku dlhšiu ako 1 minútu. Pri maratónoch je to naozaj otravné.
:D taky mě to štve ;) :) ať už koukám maratony nebo ne ;) :) :D ale když mi třebas měsíc dva trvá, než ten seriál dokoukám, tak se to hodí ;) :)
přesně tak:)
Mne to nevadí, ja si rada pripomeniem, čo sa udialo :)
Navíc tím spoilerují čeho se ten díl bude týkat!
Butcher napsal(a):
Navíc tím spoilerují čeho se ten díl bude týkat!
Přesně tak! Typický příklad bylo letošní GoT. Takové "previously" bych střílel okamžitě do hlavy.
Sou docela otravný, při maratonech přeskakuji a když si v něčem dám pauzu tak se zase hodí :)
Tak tyhle neprosto nenávidím a nejenom při maratonech. Asi mám nějakou zvláštní schopnost pamatovat si všechno i po třech letech..
Já když koukám maratony,tak přeskakuji, ale jinak mi to nevadí .o)
Tak alespoň že tam už neni i v příštím díle uvidíte :D, Mít dvě ukázky najednou by bylo moc.
Salem napsal(a):
Tak alespoň že tam už neni i v příštím díle uvidíte :D, Mít dvě ukázky najednou by bylo moc.
PRESNE :D
Přeskakuju!
Destinytte napsal(a):
Přeskakuju!
Presne tak. Načo to pozerať? Aj úvodnú zvučku si pozriem iba prvýkrát a potom vždy preskočím.
A aj bez maratónu, ak sledujem jeden diel týždenne, či aj dvojtýždenne, tak si predsa pamätám čo pozerám.
Je to iné po ročnej, alebo dvojročnej pauze, ako si niektoré seriály dajú/ alebo ak si ju dám sám keď sa mi seriál dočasne obohrá. Ale mať to stále je zbytočné.
Souhlas, v maratonech to irituje a po roce nekoukání to stejně nepomůže;-)
Alias napsal(a):
Presne tak. Načo to pozerať? Aj úvodnú zvučku si pozriem iba prvýkrát a potom vždy preskočím.
Si evidentně nikdy na nic nekoukal na HBO GO. :-D
Aspoň mám čas si dojít pro jídlo atd. :D
Jojo tak toto při maratonu dokáže pěkně naštvat:))
Mně už tohle třeba vůbec nevadí, vlastně to ani nevnímám a automaticky to přetáčím na notebooku i na televizi :) Třeba teď u Dextera to jsou dobré tři minuty u každé epky, v minulých dílech + znělka, to bych se zbláznila, kdybych na to měla koukat pořád dokola :D
Mimochodem, Fruiko, nikdo se tu nezmiňuje o té tvojí slavné hříčce slov :D
Někdy mi to vadí, někdy ne. Záleží na seriálu. Občas se to hodí, když se k seriálu, po pauze vracím nebo, když už si některé postavy nepamatuju a po dlouhé, době se zase objeví. Mnohem víc mi vadí v příštím díle uvidíte. Na to nekoukám, protože nesnáším spoilery, které vždycky ukážou.
Většinou jedu maratony, takže prostě přeskakuju, protože to jenom zdržuje od dalšího dílu :D
Náhodou, já mám rekapitulace a dlouhé znělky rád. Ne, že bych si to nepamatoval, ale kolikrát to hezky svižně sestříhají, nahodí podkresovou hudbu plus znělka... a člověk je krásně naladěný na nový díl.
A někdy jsou rekapitulace opravdu super, viz Galavant. Ani nepočítám, kolikrát jsem je viděl už jen tak samotné. :D
To mám teď u Supernaturalu. Ale někdy jsou ty shrnutí fakt dobré.
Tak já jsem za tohle zrovna ráda. Protože má paměť je velice děravá a když to tam není, tak se někdy vůbec nechytám :D
Mě nejvíc naštve, když nemůžu při "přetáčení" trefit konec znělky a lovím to tam pomalu dýl, než kdybych to nechala jet. No a pak sekce "příště uvidíte" - ta je rovnou na odstřel!
Když se na něco koukám po hodně dlouhé době, tak se to aj hodí :D
Když dávám maraton, tak mě to hrozně rozčiluje. Jenže pak, když vidím každý díl za delší dobu, docela se to hodí.
milosh napsal(a):
Náhodou, já mám rekapitulace a dlouhé znělky rád. Ne, že bych si to nepamatoval, ale kolikrát to hezky svižně sestříhají, nahodí podkresovou hudbu plus znělka... a člověk je krásně naladěný na nový díl.
A někdy jsou rekapitulace opravdu super, viz Galavant. Ani nepočítám, kolikrát jsem je viděl už jen tak samotné. :D
Dobře, ale Galavant se nepočítá... Tam je super všechno.:D
A znělky miluju, nikdy nepřetáčím. Vlastně je to pro mě důležitá složka celýho seriálu.
Idealne je ked daju ze co bolo predtym a ten zaber co pouziju nebol odvysielany :D
sandokan555 napsal(a):
Idealne je ked daju ze co bolo predtym a ten zaber co pouziju nebol odvysielany :D
Spíš ideální je, když tě ten díl fakt nudí, tak úplně nedáváš pozor, občas něco přeskočíš, jdeš do kuchyně na kafe... no a v dalším díle vidíš všechny ty momenty, co jsi neviděl, sestříhaný do nadupanýho intra a sám si říkáš... kde se to v tom díle vzalo? :D
tenhle komiks je tak trefný! Teď jedu jeden seriál a úplně ze znělek a opakování šílím..zvlášť i proto, že na tom přehrávači nemůžu poposkočit dopředu, protože se mi to pak celý sekne a jede to od začátku, takže marná snaha :D
Mně tohle přijde hrozně vtipný :D když dávám maraton, tak mě to vytáčí, ale když pak dojedu maraton a seriál jede tempem jeden díl/týden, tak mi to fakt nevadí.. a dokonce jsem takový magor, že když mám seroš ráda, tak nepřeskakuju ani znělku :D rebel!