Diskuze k článku Novinka pod lupou: American Vandal (Netflix)
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
9. 10. 2017 / 19:30:23 (před 7 roky)
off

Začínám být alergická na "american" v názvu seriálu. To jako vážně někoho naláká na sledování, protože ostatní "american" seriály jsou v kurzu? Nebo je toto příslovečná pověrčivost herců a lidí od fochu? Každopádně díky NLP aspoň mrknu na pilot.

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
Nyx
Redaktor | Cool level: 74 | Eric Cartman
9. 10. 2017 / 19:34:14 (před 7 roky)
off

Ja som pri pilote zaspala :D

"I wake pies and make the dead. That was creepy. I make pies and wake the dead." Ned The Piemaker
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
9. 10. 2017 / 20:26:02 (před 7 roky)
off

Připomínalo mi to víc American Crime, než by se mi líbilo :D

And when my time is up, have I done enough?
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
9. 10. 2017 / 20:54:11 (před 7 roky)
off

Mě tenhle seriál hrozně nadchl. Když jsem viděla pilot, tak jsem hned musela vidět další díly. Moc se mi líbil Dylan, byl zahrán parádně a vtipy tam jsou asi takový trapný, ale mě teda hodně pobavily-rozebírání významu heyy nebo ty jejich pranky. A konec mě fakt dostal...

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 10. 2017 / 09:54:46 (před 7 roky)
off

Bože! To musím vidět. :D

Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
10. 10. 2017 / 16:06:49 (před 7 roky)
off

Tak jsem koukla na trailer a ohromená hned volám na přítele, ať se jde podívat. Hned jsme zkoukli celou sérii... Je to fakt něco! :o

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
10. 10. 2017 / 16:10:08 (před 7 roky)
on
Destinytte napsal(a):

Tak jsem koukla na trailer a ohromená hned volám na přítele, ať se jde podívat. Hned jsme zkoukli celou sérii... Je to fakt něco! :o

Wow! :D Úspěšná lupa, koukám :D

Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
10. 10. 2017 / 22:00:33 (před 7 roky)
off
zip napsal(a):

Začínám být alergická na "american" v názvu seriálu. To jako vážně někoho naláká na sledování, protože ostatní "american" seriály jsou v kurzu? Nebo je toto příslovečná pověrčivost herců a lidí od fochu? Každopádně díky NLP aspoň mrknu na pilot.

Presne! :D To som si myslela, že to tak vidím len preto, že som skôr fanúšička britskej tvorby, ale vidím, že nie som jediná. Tých American názvov je naozaj veľa a skôr ma to už odpudzuje, než naláka. Aj keď trailer ma celkom zaujal v tomto prípade, vyzerá to zaujímavo :D