Diskuze k článku S lupou do historie: Crossing Jordan
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
24. 9. 2017 / 10:22:13 (před 7 roky)
off

Drza Jordan nie je zly serial, suhlasim s tym ze v nicom nevinika (teda nejako vyraznejsie) ale zase neurazi. Serial sa sleduje dobre , humor je tiez obsiahnuty, pripady su ako v kazdej krimi zaujimavejsie a menej zaujimave . nemam to sice pozrete cele ale dost casti som este kedysi sledoval v telke. Celkovo ale serial hodnotim urcite k tej lepsej polovicke co sa tyka krimi-medicina ...

Deaneira
Dlouholetý uživatel | Cool level: 33 | Jack Carter
24. 9. 2017 / 10:49:41 (před 7 roky)
on

Jo tenhle seriál jsem odsledovala celý, neříkám že je to vrchol tvorby, ale prima oddechovy seriál u kterého si člověk odpočinul

Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
24. 9. 2017 / 12:01:59 (před 7 roky)
off

Tohle jsem sledovala jako malá holka na Hallmarku a totálně jsem to žrala. Pohlede zpět to není nic extra,ale pořád ji mám ráda. :-D

rebeccacarf
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
24. 9. 2017 / 13:32:22 (před 7 roky)
off

Seriál jsem kdysi viděla komplet a souhlasím, že to není v dnešní záplavě kriminálek nic vyčnívajícího, ale celkově je fajn. Osobně mám ráda právě ty kriminálky, které k tomu dramatu přidávají i špetku humoru, jako právě tohle.

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
24. 9. 2017 / 15:14:59 (před 7 roky)
off

Takový ten seriál, který se objeví při přehazování kanálů a vy při tom děláte domácí práce či jen relaxujete. Určitě to pro mě není seriál, který bych musela sledovat pravidelně, či bych si ho sjela maratonem, ee, ale tak, koukat se na to dá, kulisa je to dobrá, ačkoliv co se kriminálek týče, mé nejoblíbenější kulisy jsou Odložené případy, Castle a Bones.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Jenny17
Dlouholetý uživatel | Cool level: 25 | Lee 'Apollo' Adama
24. 9. 2017 / 16:35:39 (před 7 roky)
off

Seriál jsem měla ráda super relax .o)

Jenny
Briggan32
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
25. 9. 2017 / 12:56:52 (před 7 roky)
off

Bolo by lepšie keby tieto články s lupou do histórie písal vždy aj niekto kto seriál ďalej sledoval. Zrovna pri seriáloch, ktoré máju za sebou viac než pilot, by bolo fajn vedieť, či si seriál aj ďalej udržal rovnaké tempo, poprípade či sa časom práve nerozbehne. Alebo či po znovu pozretí pilotu by sa do pozerania seriálu dali zas.