Diskuze k článku Novinka pod lupou: Young Sheldon (CBS)
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
1. 10. 2017 / 16:24:59 (před 7 roky)
off

Já se tohohle dost bála, ale je to příjemné překvapení! :)

Verity
Dlouholetý uživatel | Cool level: 28 | Timothy McGee
1. 10. 2017 / 16:27:28 (před 7 roky)
off

Ale jo, mně se to líbilo. Čekala jsem tragédii a dostala jsem něco, co si i ráda pustím, takže za mě dobrý.

Always be yourself. Unless you can be a dragon... then always be a dragon.
zip
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
1. 10. 2017 / 16:30:24 (před 7 roky)
off

Značka, značka, značka!

Kolečkové brusle, sci-fi, Cimrman a sarkasmus -to je moje!
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
1. 10. 2017 / 16:31:18 (před 7 roky)
off

Podobně jako většina, i já se bál toho, jaká katastrofa to bude. Sice to nebyl žádný zázrak, televizní revoluce se nekoná, ale překvapivě to fungovalo. Akorát se obávám, že Sheldon jako postava má v Young Sheldon dost omezený růst. Třeba Better Call Saul jako prequel může fungovat, protože se zaměřuje na postavy, které jsou v Breaking Bad víceméně vedlejší; prostě je co vyplňovat. V případě Young Sheldon je ale Sheldon Cooper víceméně stejný jako na začátku TBBT, dokonce používá i některé stejné "vtipy". Naštěstí mají scenáristé dost jiných postav, na kterých se můžou vyřádit, a když ani to nevyjde, tak snad to aspoň bude vtipný, když už TBBT dávno není.

Ale aby to neznělo, jako že seriál až moc vychvaluju, víc než 60 % bych úvodnímu dílu nedal. :-D Je na čem pracovat, ale šel jsem do toho s ne až tak skrytou touhou nenávidět to kvůli tomu, jaký jasný marketingový tah ze strany CBS to je, a nakonec to i navzdory tomuto faktu funguje jako kompetentní seriál.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 10. 2017 / 16:33:55
Martysek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
1. 10. 2017 / 17:27:14 (před 7 roky)
off

Líbí se mi, jak se neshodnete:-) Jedněm se líbí Sheldon a nelíbí sestra a druhým naopak.
Tak za mě - mě se Sheldon taky nelíbí. Prvně tedy proto, že mu nabarvili vlasy, světlovlasému klukovi na tmavo, vypadá strašně nepřirozeně. Navíc má vlasy tmavší, než dospělý Sheldon. Přitom běžně se stává, že dětem vlasy časem tmavnou, takže si myslím, že mohl fungovat i bez té černé na hlavě. Tohle je pro mě krok vedle, hrozně mě to na tom klukovi irituje. Navíc v něm ani Sheldona nevidím.
Druhak mi vadí, že jde o úplně jiný typ seriálu. Vůbec mi to k sobě nepasuje, nevidím tam tu spojitost a daleko líp by to pro mě fungovalo úplně samostatně. Nový seriál o nadprůměrně inteligentním chlapci, nevydávaný za komedii. To pak ano. Rozhodně to nebylo špatné, vlastně lepší, než jsem čekala. Ale nedokážu se odprostit od toho, že by to mělo mít cosi společného s TBBT, možná po pár dílech.
A vůbec tedy nevěřím, že by seriál dostal tolik řad, ale uvidíme:-)
A pokud někomu sedne role podle původního seriálu, tak za mě by to byla Sheldonova matka.

Editováno: 1x | Naposledy: 1. 10. 2017 / 17:38:45
CrazyGeek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 27 | Bobby Singer
1. 10. 2017 / 17:43:49 (před 7 roky)
off

Nezlobte se, že to říkám, ale dávat zrovna Sheldona do NpL mi přijde jako hloupost. Pilotní díl byl v podstatě prodloužený trailer a až následující díl ukáže, jak to je / není vtipné. Už jen ten fakt, že pokračování bude kdy? 2. listopadu? To je jako vypustíme pilot, zjistíme reakce diváků a podle potřeby pak upravíme zbytek. Já se k tomu nechci stavět nějak negativně, seriály mám rád všechny, jenomže tady mi to přijde ještě předčasné soudit.

Začíná mi z toho všeho hrabat. Uwííííííí
assbest
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
1. 10. 2017 / 18:03:17 (před 7 roky)
off

a jako fanda TBBT musim priznat ze je to nastavovana kase a uz je to jen stroj na penize, o Young Sheldonovi pro me plati ze kdyz nemuzu napsat nic pozitivniho, tak nemam psat radsi nic...

+ maximalne casting otce a matky
+ uvonil se me slot v seznamu

- vlastne hlavne, ze to vubec vzniklo

marvio
Dlouholetý uživatel | Cool level: 17 | Jaime Lannister
1. 10. 2017 / 19:27:10 (před 7 roky)
off

Příjemná oddechovka je to, budu se určitě koukat ;-)

Marvio
Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
1. 10. 2017 / 19:39:35 (před 7 roky)
off

Musím přiznat, že se mi to fakt líbilo...bylo to dobré, za mě byla nejlepší Sheldonova máma

Tulrika
Dlouholetý uživatel | Cool level: 32 | Debra Morgan
1. 10. 2017 / 20:59:38 (před 7 roky)
off

Mě se to líbilo. Nic jsem si o tom dopředu nezjišťovala a byla jsem příjemně překvapená.

Neumím rozdávat rady. Jen dělat sarkastické poznámky
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
2. 10. 2017 / 18:38:33 (před 7 roky)
off

Mňa to veľmi prekvapilo, ako väčšina z vás som čakala prepadák. Nedá sa povedať, že by som praskala smiechom, ani si nemyslím, že to tak bude pri ďalších častiach, ale zabaviť sa pri tom dalo, je to milá oddychovka vhodná k obednej pauzičke :)

petrSF
Uživatel od první verze | Cool level: 51 | Jay Pritchett
2. 10. 2017 / 20:20:03 (před 7 roky)
off

Koukat jsem spíš neplánoval, ale pilot mě přesvědčil, ať tomu šanci dám. Jen je velká škoda, že je ten kluk Sheldon, protože spojitost s TBBT mně vyloženě vadila, bo je to úplně něco jiného než TBBT a nepasuje to k sobě, takže ten seriál by na mě fungoval o dost víc, kdyby byl samostatný.

A sestra byla úplně nejlepší! :)

Editováno: 1x | Naposledy: 2. 10. 2017 / 20:20:43