tak toto som ja :D
To se stává až příliš často, i když mám seriálů rozdívaných víc jak 10, v seznamu Chci vidět jich je taky víc něž dost, tak prostě občas nevím na co se koukat. :D Bezvadný komiks, díky!
Tak to ani náhodou :D Jakože délka watchlistu odpovídá naprosto přesně, ale já teda jedu stylem: tohle bych si dala, jé, tohle chci ještě víc, nebo tohle? co dřív, co dřív, když to chci vidět všechno :D
Já přes léto dohnal všechny resty. A do něčeho nového se vždycky pouštím nerad. Proto nemám na co koukat a v plánu na sledování narváno, že by mi na to nestačil celý život.
Nedo..co?! :))
Nehrozí. Leda snad, když si nemůžu vybrat, protože na nic z připravených nemám náladu. Ale to pak stačí sáhnout po exterňáku. A v tom případě si akorát do notebooku natahám dalších 5 seriálů, které chci vidět.
Presneee
Přesně, seriálů ve watchlistu je fůra, ale třeba tento měsíc jsem měl úplně prázdné středy, soboty a neděle. No a pondělí bylo zase narvané k prasknutí. A jak se dívám tak pondělky v říjnu budou ještě horší a neděle budou pořád prázdné...
Micuda98 napsal(a):
Přesně, seriálů ve watchlistu je fůra, ale třeba tento měsíc jsem měl úplně prázdné středy, soboty a neděle. No a pondělí bylo zase narvané k prasknutí. A jak se dívám tak pondělky v říjnu budou ještě horší a neděle budou pořád prázdné...
Skoro jako bych četla o sobě. :D
Třeba dnes naprosto moje situace... Nedokoukaných restů mraky, v seznamu chci vidět další tucet, ale na nic z toho prostě nemám náladu a tak "nemám na co koukat"
Jo, restů mám hodně, ale taky na většinu nějak nemám náladu a některé mi zrušili, tak ani nevím, jestli ta řada má cenu... A k tomu teď začne spousta nových řad... Není jednoduché být seriálovým maniakem :-)
rebeccacarf napsal(a):
Není jednoduché být seriálovým maniakem :-)
To je asi ta největší pravda
Nedostatek seriálů u mě nehrozí. Když nemám po ruce žádnou novou epizodu, klidně sáhnu do archivu pro repete. Spíš mám problém, kde na to brát čas. Ten víkend je tak krátký a koníčků tak moc...
Pravda pravdoucí :D Tisíce rozkoukaných, další miliony ve watch listu, ale když prostě nemám náladu tak jdu radši číst knihu :D
Pepka napsal(a):
Třeba dnes naprosto moje situace... Nedokoukaných restů mraky, v seznamu chci vidět další tucet, ale na nic z toho prostě nemám náladu a tak "nemám na co koukat"
V takovém případě dávám obvykle repete svých oblíbených stálic. ER, The Good Wife, Newsroom, Stargate SG-1, Gilmore Girls, a někteří další veteráni by mohli vyprávět... Počet opakovaných zhlédnutí už jsem radši přestala počítat.
Pokud opravdu nemám náladu koukat na žádný seriál, tak to do téhle kategorie nemůžu počítat, protože v tom případě by mohly ve watchlistu být všechny seriály světa a stejně bych nekoukala.
Jo stává se. Někdy si prostě nedokážu vybrat. Jindy zase nemám na nic chuť.
Tak to u mě nehrozí. Seriálů co chci vidět je tolik že bych to nedala ani za několik životů :D . Maximálně se někdy stane že u nějakého seriálu dostanu blok, tak si dám pauzu v kterém si zopakuji něco co mě bavilo :)
ragelly napsal(a):
Tak to ani náhodou :D Jakože délka watchlistu odpovídá naprosto přesně, ale já teda jedu stylem: tohle bych si dala, jé, tohle chci ještě víc, nebo tohle? co dřív, co dřív, když to chci vidět všechno :D
To jsem celá já :-)
rebeccacarf napsal(a):
Není jednoduché být seriálovým maniakem :-)
Přesně tak :-D
Takže nie som sám, kto má s tým problém? :D Ak by boli iba 2-3 seriály, ktoré chcem vidieť tak s výberom by nebol problém. Ale ak ich je 30+ tak to už je problém si vybrať, s ktorým začať.
milosh napsal(a):
Spíš mám problém, kde na to brát čas. Ten víkend je tak krátký a koníčků tak moc...
No ona ta nerozhodnost je s tím nedostatkem času v mém případě propojená. Nechci rozkoukat něco, kde je už odvysílaných hodně dílů, protože na to všechno nemám čas. A taky když už nějaký čas mám, tak ho chci využít "rozumně" a nekoukat na seriály, které mají otevřený konec a další řadu už nedostanou. Takže ve výsledku mi toho na výběr moc nezbyde...
Já spíš nevím co dřív.
:D tak tohle znám :D přes 300 seriálů, že chci vidět a stejně nemám na co koukat anebo si vyberu něco, co v seznamu nemám :D pak mám ale problém, že jich mám moc a nestíhám je dokoukávat :( :D
Přesně tak to mám. Prostě je zrovna nálada na něco úplně jinýho a ty desítky seriálů v mym watchlistu nejsou ono.
Další věc je, že i když pořád načínám nový seriály, číslo toho, co chci vidět, se stále zvyšuje.
Pepka napsal(a):
Tohle znám velice dobře :D
U mňa to záleží veľmi podľa nálady, preto sa vždy snažím si držať v zozname vždy nejaké komediálne aj dramatické seriály aj oddychovky... aby som mala pokryté viaceré emócie :D
A potom práveže mám tiež stavy, keď neviem čo skôr :D často sa stane aj to, že sa tak dlho rozhodujem, čo si pustiť k obedu, až si pustím niečo, čo som už videla dvakrát, lebo inak by som obedovala na večeru pri svojej nerozhodnosti :P
To známe...jinak perfektní. :)