Těším se na komentáře :D
Jinak jsem se na chvíli zaradovala, protože jsem si spletla jména, myslela jsem, že půjde o Monu a Alex (takže Troian), což by se mi líbilo, sledovat ten jejich psycho dollhouse. Takhle když je to Ali, tak nevím, ostatní holky jsem měla radši, každopádně jsem zvědavá, jak udělají ten přechod od jednoho seriálu ke druhému a nechám si hodnocení až na potom. Zatím teda u mě spíše zvědavost než zděšení :)
:-D
Echm, takže jsem si vyspoilerovala kus PLL, to mám za to, že jsem baba zvědavá! Sice jsem se ještě relativně včas zarazila, ale teda, dala bych si facana :D Jinak proti spin-offu nic nemám. Vím moc dobře, že fanouškovi udělá radost (třeba i sebepitomější) "pokračování" osudů hrdinů z oblíbeného seriálu.
/Edit: ... I když osobně se asi dívat nebudu, kdoví jestli vůbec někdy dokoukám samotné PLL :D
Mona mi nikdy výrazně nevadila, takže spin-off věnovaný jí vítám, nicméně Ali byla mou nejméně oblíbenou postavou celého seriálu, takže z ní nadšená nejsem.
:D Celkom aj zvažujem, či k tomu niečo napísať, keďže za tých x rokov, čo sa PLL vysielalo (a z celkom pozerateľného teen seriálu sa stala čoraz väčšia a sled deju ignorujúca zlátanina) som stihla vyrásť z cieľovej vekovej skupiny :D Ale toto nieee :D Herecky sú síce Janel a Sasha fajn, ale na tom seriál nestojí. A ani to, že PLL bolo populárne si nemyslím, že bude stačiť.
Tento druh recyklácie veru nie je pre ľudstvo prospešný :D
Neee.:D Proč to musí pořád dojit... Já tenhle kousek asi vynechávám, protože už tak jsem měla problém dojet Lhářky a finále se mi moc nelíbilo, navíc Ali prostě ráda nemám a navíc, ty knížky od Sary jsou všechny na jedno brdo; dokonalí lidé s kilem make upu na sobě - mrtvola - hlavní postavy jsou blbé až běda... Nadruhou stranu, mám ráda Monu... No, možná mrknu na pilot, pokud to bude vybrané pro seriál a zbytek se uvidí.
*Ravenswoodu
Micuda98 napsal(a):
*Ravenswoodu
?
Boha jeho. Takže se bude opět hledat A.
Janel jako Mona byla super, ale Ali/Sasha mi lezla na nervy od začátku, a v těch posledních sériích to bylo vyloženě utrpení. Seriál, kde je jedna ze dvou hlavních hrdinek tak s radostí vynechám.
Kdyby to byla Alina z prvních dvou sérií, tak možná.. ale koho zajímá ta nudná hrošice z posledních sérií?
Tohle asi vynechám. Pokud z toho neudělají nezávislý serial což by asi postrádalo logiku spin-offu.
seriál postavený na Sashe je už teď odsouzen k záhubě, děsně protivná jako Ali i špatná jako herečka.. jediná kvalitní Ali byla ta bitch Ali na úplným začátku PLL :D na druhou stranu, Janel jako Mona, pro mě snad nejlepší postava celých Lhářek ? to už zní lépe, ale to by musel být spin-off čistě o ní :-) to už by byla úplně jiná věc :-) ale takhle dle mého tenhle spin-off nepřežije podobně jako Ravenswood.. ale co, třeba se mýlím :-)
Takže si to shrňme... Spin-off má být o dvou postavách, z nichž jedna je uvězněná kdoví kde a druhá má dvě děti a měla by teoreticky být vdaná, ale tady budou jako zázrakem na svobodě a volné? Kristova levá noho... Ale protože tam neplánujou Emily, tak mi z toho vyplývá jako pozitivum jeden fakt: že Emily si nakonec uvědomila dvě a dvě, čórla Alison svá dvojčata, protože shledala, že je Ali příšerná matka a ještě horší snoubenka a odjela do Iowy žebrat u Paige na kolenou, aby ji vzala k sobě :D. Ale protože má Paige konečně sebeúctu, tak ji poslala do háje :D.
Monu mám sice hodně ráda, ale Ali vážně nemusím. Podle mě je to jen zbytečné protahování, které ani nebude mít žádný pořádný děj. Zase se tam bude opakovat to samé pořád dokola...
Srdce mi radostně poskočilo, ovšem ani obliba Mony nepřeváží to, že bych se musela dívat na nudnou hrošici Ali ( jak ji trefně popsala Lukoil Black v příspěvku přede mnou :-)).
Maraton celých PPL jsem dokončila před pár týdny, hned se pustila do Ravenswoodu a kdyby byl spin-off do Vánoc ( nějakým zázrakem) na světě a hrály tam Spencer, Hanna a Aria, klidně by holky mohly jen tak postávat před kamerou a občas do ní mávnout, myslím, že pár dílů bych to vydržela :D.
Podle mne je tento spin-off jasná sebevražda, škoda času věnovaného na natáčení, škoda peněz, škoda Janel Parrish, třeba mohla hrát někde jinde.
Pridávam sa ku väčšine názorov tu komentujúcich...Janel ako Mona bola výborná postava, kvôli nej by som si pozrela minimálne ten pilot, ale Sasha a celkovo Ali nie je vôbec moja oblúbenkyňa, nie som na ňu zvedáva (aj preto mám radšej #Paily než #Emison) takže som na vážkach...ale myslím, že seriál "pujde do kytek" veľmi skoro :D
To si ze mě děláte srandu....IMK chápu, ta to bude táhnout dokonečna, jelikož má pocit, že je génius, ale nechápu teda Janel a Sashu...od nich jsem teda čekala lepší projekty a taky to, že mají soudnost....no asi ne. A zas budou Sashu navlíkat do těch babičkovejskejch věcí...:-D
Yaaas! Je ovšem docela vtipné, když dáte fanouškům Emison a následně je rozbijete.
Jinak čekám, že se bude jednat o PLL pro novou generaci a snahu přitáhnout alespoň část té staré. Fandím tomu, Marlene má práci, Freeform snad dostatečné ratingy a já se snad dočkám dalších příběhů z temně vyhlížejícího městečka. Kromě Riverdalu teď fakt nic není.
Myslím, že už by stačilo. PLL bolo dobré, ale strašné dlhé. Rozlúčili sa s ním podľa mňa dostatočne a dobre a netreba to ťahať niekam ďalej, do iných miest a sfér. Pokazí to celý dojem. Myslím, že toto vynechám.
andromache napsal(a):
Takže si to shrňme... Spin-off má být o dvou postavách, z nichž jedna je uvězněná kdoví kde a druhá má dvě děti a měla by teoreticky být vdaná, ale tady budou jako zázrakem na svobodě a volné? Kristova levá noho... Ale protože tam neplánujou Emily, tak mi z toho vyplývá jako pozitivum jeden fakt: že Emily si nakonec uvědomila dvě a dvě, čórla Alison svá dvojčata, protože shledala, že je Ali příšerná matka a ještě horší snoubenka a odjela do Iowy žebrat u Paige na kolenou, aby ji vzala k sobě :D. Ale protože má Paige konečně sebeúctu, tak ji poslala do háje :D.
Mona byla snad někde uvězněná? Aha... já myslel, že jen ve sklepě držela ty trapná dvojčata, která Marlena vymyslela měsíc před koncem seriálu.
A ještě jsem teda zvědavá, jak chce zfilmovat Perfekcionistky. To si z toho půjčí jen něco? Pár jmen a tak?? Knížky jsem totiž četla a dost mě to zasáhlo-vážně to byl hrozný a smutný příběh. A teď ho ještě IMK asi zprzní?? No doufám, že ne....ale fakt nevím, jak tam chce do příběhu zakonponovat Ali a Monu...
Nový seriál na Freeform? Ano, proč ne. Ráda se podívám.
Janel a Sasha si zde zopakují své role Mony a Alison.. wat ?
Jediný způsob, co mě napadá jak tohle udělat, je více méně antologický. Prostě dvě nové postavy pojmenované Mona a Alison, o kterých asi víme, že jedna je superchytré psycho a druhá je supervelká mrcha. Jestli nechtějí zničit narativ z PLL, tak by se měli vydat touto cestou, pokud v novém seriálu zarytě potřebují právě M&A. V jiném případě to podle mě bude katastrofa, nebo prostě jen velmi špatné rozhodnutí, co akorát naštve fanoušky.
Lukoil Black napsal(a):
Mona byla snad někde uvězněná? Aha... já myslel, že jen ve sklepě držela ty trapná dvojčata, která Marlena vymyslela měsíc před koncem seriálu.
No jestli jsem to správně pochopila ze všech těch recapů a reakcí, tak Monu držela někde uvězněnou to bláznivé Spencřino dvojče (Alex tuším?), tak proto mi to nějak nejde do hlavy, jak by to asi chtěli udělat... Ale známe IMK, ta dokáže zprznit všechno, na co sáhne.
PS: Tvůj avatar mě dost děsi :D. Brr, Freak :D.
andromache napsal(a):
No jestli jsem to správně pochopila ze všech těch recapů a reakcí, tak Monu držela někde uvězněnou to bláznivé Spencřino dvojče (Alex tuším?), tak proto mi to nějak nejde do hlavy, jak by to asi chtěli udělat... Ale známe IMK, ta dokáže zprznit všechno, na co sáhne.
PS: Tvůj avatar mě dost děsi :D. Brr, Freak :D.
Tak to jsi asi pochopila špatně. Co si pamatuju, tak ve sklepě měla Mona uvězněné dvojče Spencer a Mary Drake a v klidu si vedla svůj obchod ve Francii.
Lukoil Black napsal(a):
Tak to jsi asi pochopila špatně. Co si pamatuju, tak ve sklepě měla Mona uvězněné dvojče Spencer a Mary Drake a v klidu si vedla svůj obchod ve Francii.
Aha, tak opačně. Já to neviděla (a ani neplánuju, IMK mi PLL zničila totálně), jen jsem četla komenty a recenze a asi jsem si to fakt otočila. Ale to je fuk, tak jako tak je ten nápad pořádný nesmysl.
Mám ráda Ali, mám ráda Monu, ale PLL, ač dokoukat to bylo utrpení, jejich příběhy ukončily přívětivě. Ali má s Emily rodinu a je štastná, dostala lepší konec, než zasloužila, zazáporačila si, polepšila se, našla štěstí - tady opravdu není co dál vymýšlet. Nic bych neměnila na tom, jak její příběh skončil. Mona má cestu docela otevřenou, ale i tak bych to tak nechala - vyhrála hru, drží nepřítele pod zámkem - jediný plot-twist by mohl mít, že by jí Alex pláchla a opět začala kolotoč, jaký známe z PLL a to už by se neuchytilo.
Nicméně mi přijde, že tohle nebude PLL jako PLL, ale spíše nějaká alternativní realita - Ravenswood měl duchy, mytologie apod., takže podobné mystery může být i tohle. Však už jen jméno města naznačuje, že to bude nejspíše něco jiného, já sázím na alternativní realitu.
Samozřejmě, že se podívám. Tohle je asi fakt můj oblíbenej druh sebepoškozování.
Jé a nechce se IMK spojit s Pleckou a udělat z toho nějaký Vampire Liars? Ani jedna neví, kdy přestat, určitě by to mělo "úspěch"...
Co se týče výběru "hlavních hrdinek", tak nechápu (hlavně tu Sashu), brala bych Alex/Mary psychoseriál, ale tohle? Proč proboha :D
Spin Off s najotravnejšou postavou seriálu? Nie, ďakujem. To ani Mona nezachráni.
Za zkoušku nic nedám a na pilot se podívám. Koneckonců vždycky můžu předstírat, že po PLL už nic nebylo. :D
Alison byla děsná postava a herečka mi přišla vyloženě nesympatická....za celých sedm let budu litovat jen jediné věci a to že Emily musela skončit s Ali, kdyby dvojčata vychovávala sama byla na tom mnohem líp než s tou psychopatkou o které fakt nedoufám že se za celých těch x let co se "musela" schovávat (sobecky - holky to mohly udělat celou dobu, ale neudělaly a stály při sobě, proto taky pro ně všechno dobře dopadlo) změnila...Bohužel ani nejlepší seriálová záporačka mi asi nezmění názor že se na to nebude dát dívat...