Diskuze k článku Shay Mitchell zazáří v ABC dramatu od tvůrkyň PLL
luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
30. 9. 2017 / 10:57:34 (před 7 roky)
off

Panenko skákavá, umí ta ženská psát i něco jiného, než jen scenáře na motivy Sary Shepard? Já vážně dostávám kopřivku, jen když vidím ta dvě jména ve stejné větě.

Ani nevím, jestli na to mrknu, Shay nikdy nepatřila k mým oblíbenkýním, ale jelikož jsem masochista, tak bych možnost shlédnutí nevylučovala.:D

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 9. 2017 / 11:43:22
Olivia Caroline Jones
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
30. 9. 2017 / 11:07:49 (před 7 roky)
off
luckily napsal(a):

Panenko skákavá, umí ta ženská psát i něco jiného, než jen scenáře na motivy Sary Shepard? Já vážně dostávám kopřivku, jen když vidím ta dvě jména ve stejné větě.

v podstatě přesně tohle jsem chtěla napsat :D :D Marlene už měla spolu s koncem PLL pověsit svou tvůrcovskou kariéru na hřebíček, byť věřím, že jí na ty seriály na jedno brdo budou fanatický teenage američanky (a nejen ony) koukat pořád, to zas jo.. :D

Is it bad that I'd rather watch Friends than actually have them?
Patty
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
30. 9. 2017 / 15:02:18 (před 7 roky)
off

Panebože, další noční můra z pera Marlene, ta ženská si prostě nedá pokoj :-D Nic proti Shay, ale ona byla ve Lhářkách vždycky nejslabší článek, takže jen o důvod navíc proč se tomu obloukem vyhnu.

Adík
Dlouholetý uživatel | Cool level: 6 | Chloe O'Brian
30. 9. 2017 / 15:50:44 (před 7 roky)
off

A já tady jsem asi jediný, kdo jásá. lol

ragelly
Autorka článku | Cool level: 119 | Jack O'Neill
30. 9. 2017 / 16:25:57 (před 7 roky)
off
Adík napsal(a):

A já tady jsem asi jediný, kdo jásá. lol

Nene, nejsi, mně se ta zpráva (i ten projekt) taky líbí :D

Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
30. 9. 2017 / 16:47:31 (před 7 roky)
off

Marlena sází na jistotu, chytrá holka. Třeba jí to výjde zas.
Ač Shay herecky není zrovna zázrak, popularitu má. Uvidíme.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Destinytte
Dlouholetý uživatel | Cool level: 18 | Kocour
30. 9. 2017 / 17:05:57 (před 7 roky)
off

Uh. Nechci, ale jak se znám, tak si to pustím. -_-

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
30. 9. 2017 / 17:35:57 (před 7 roky)
off

Ach jo. Já jsem Emily vždycky měla ze všech holek nejradši (guess why :D), ale zapřísáhla jsem se, že po tom fiasku s Paily z PLL už nikdy nebudu sledovat nic, v čem má ta důra IMK prsty :D. MOžná si tohle pustím jen tak ze zvědavosti, abych Shay viděla taky někde jinde, ale pravidelný divák ze mě nebude :D. Leda by Shayina postava byla zase na holky hihi :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Tesa.
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
30. 9. 2017 / 18:45:30 (před 7 roky)
off
luckily napsal(a):

100% súhlas :D Toto s úplnou radosťou vynechám :D

STOUPA
Dlouholetý uživatel | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
5. 10. 2017 / 08:50:44 (před 7 roky)
off

Kvůli Shay Mitchell to alespoň vyzkouším.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
5. 10. 2017 / 13:35:32 (před 7 roky)
off

Vždyť Shay ani neumí moc hrát...respektive emoce jí moc nejdou, když je její postava v klidu, tak se to dá....

Tesa.
5. 10. 2017 / 18:04:15 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Vždyť Shay ani neumí moc hrát...respektive emoce jí moc nejdou, když je její postava v klidu, tak se to dá....

Presne tak :D Vždy bola z herečiek z PLL najslabšia podľa mňa.

andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
5. 10. 2017 / 18:08:40 (před 7 roky)
off
Tesa. napsal(a):

Presne tak :D Vždy bola z herečiek z PLL najslabšia podľa mňa.

No nevím, Lucy Hale hereckého talentu podle mě taky zrovna moc nepobrala :D. A Ashley je na takové ty potrhlině jak dělaná, u těch vážných nevím no. Nejlepší herečka z hlavní čtveřice byla jednoznačně Troian, ten zbytek hrál podle toho, jakého měly zrovna parťáka...

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Římanka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 15 | Christopher Turk
5. 10. 2017 / 19:58:12 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

No nevím, Lucy Hale hereckého talentu podle mě taky zrovna moc nepobrala :D. A Ashley je na takové ty potrhlině jak dělaná, u těch vážných nevím no. Nejlepší herečka z hlavní čtveřice byla jednoznačně Troian, ten zbytek hrál podle toho, jakého měly zrovna parťáka...

S tímto souhlasím. Shay sice herecky není bůhvíco, ale její role byla aspon sympatická a stala se docela silnou osobností. Lucy je hrozně přecenovaná, přitom je poleno a její snahy zahrát nějaký silnější emoce dopadají tragicky.

Jsem hloupý a netalentovaný člověk, který nic neumí a ani není moc hezký na pohled. ¯⁠\⁠_⁠(⁠ツ⁠)⁠_⁠/⁠¯
Tesa.
7. 10. 2017 / 16:29:07 (před 7 roky)
off
andromache napsal(a):

Tiež súhlasím, že herecky najlepšia je určite Troian a tiež Janel, ale to teda mimo ich štvorice... Ale Ashley jej postava podľa mňa sedela a čo sa Lucy týka, herecky mne osobne nevadila.

Caroline115
Dlouholetý uživatel | Cool level: 16 | Number 6
7. 10. 2017 / 17:52:00 (před 7 roky)
off

Lucy mi nepřišla tak zlá až na jednu scénu...na tý lanovce. To bylo fakt děsný.

Tesa.
7. 10. 2017 / 20:48:34 (před 7 roky)
off
Caroline115 napsal(a):

Lucy mi nepřišla tak zlá až na jednu scénu...na tý lanovce. To bylo fakt děsný.

Tak to bola scéna jak z lacnej telenovely :D a tomu odpovedajúci scenár a aj herecké výkony :D