Diskuze k článku Novinka pod lupou: SEAL Team (CBS)
Katka Mrkvicová
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
23. 10. 2017 / 13:22:11 (před 7 roky)
off

Tohle jsem původně začala sledovat spíše kvůli Davidovi Boreanazovi. Musím říct,že ačkoli jsem byla skeptická,nakonec mě to chytlo. Sleduji pravidelně a i když to není zrovna nadprůměr baví a to je hlavní.

assbest
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 10. 2017 / 13:30:53 (před 7 roky)
off

nevim kolik jich jeste dam, ale David je podle me nejslabsi clanek, hned po odbornych poradcich serialu...kdyby takhle fungovali SEALs, potrebovali rekruty tak casto, ze by je nestacili ani vycvicit...

luckily
Dlouholetý uživatel | Cool level: 37 | Daenerys Targaryen
23. 10. 2017 / 13:45:52 (před 7 roky)
off

Pustila jsem si pilot kvůli Davidovi, protože toho já jako herce můžu. Ale musím říct, že pilot jsem opouštěla dost rozpačitá. Podívám se ještě na druhý díl a potom se uvidí, jestli to stojí za můj čas.:D

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 10. 2017 / 14:01:51
Tina333
Dlouholetý uživatel | Cool level: 14 | Emma Swan
25. 10. 2017 / 21:12:17 (před 7 roky)
off

Tak na tento seriál som sa veľmi tešila, ale pre mňa zatiaľ tak trochu sklamanie. Pozerať sa to dá, len je tam jedno veľké ale. To čo sa mi páči u Seal Team 6, mi v tomto seriály veľmi vadí a to je presne stvárnenie všetkých tých rodinných drám. U 6 mi pripadajú realistické, ale tu je to pre mňa také nahádzané do scenára, len preto aby to tam bolo a aby bola sledovanosť, lebo to divákov láka: zomrie kamarát, je z toho mimo, rozpadnutá rodina, nešťastná rodina, arogantný fracek meniaci sa na "cool"chlapíka, atď neviem nejak tomu celému niečo chýba, nejaké prepojenie, chémia medzi postavami...celé mi to pripadá také nijaké. Časť týkajúca sa akcií...no ja neviem, ale toto keby má takto fungovať aj v realite...

Beatrix
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
29. 10. 2017 / 11:06:00 (před 7 roky)
off

Po prvním díle jsem dost zklamaná. Ani nevím, jestli chci ještě vidět další. Tak hrozně klišovitě až trapně na mě už dlouho nic nepůsobilo. Chápu, že témata i situace se v takových seriálech budou opakovat, ale takhle kopírákovitě? Nebyla snad jediná scéna, kterou bych neviděla ve čtyřech dalších filmech a seriálech. Víceméně jsem se u toho nudila a myslela jsem si, že to mělo tak hodinu a půl, jak se to táhlo. Unylý, nezáživný, akce nic moc... David oproti očekávání otřesný. Role, která jsem si myslela, že mu musí padnout, mu teda nesedí vůbec. Ještě horší než Six, a to už je co říct.

„Eine Geschichte ist dann zu Ende gedacht, wenn sie ihre schlimmstmögliche Wendung genommen hat.“ Dürrenmatt