Tak teď se na to už ani nepodívám. Strašně mě všude štvou narážky na Trumpa. Je to zvolený prezident, sakra už se s tim smiřte! Nejvíc sem byla zvědavá na to, jak budou pokračovat životy Jacka a Grace... No když se nikam neposunuli, tak poděkuji za info a 20 minut svého života ušetřím a půjdu si hodit šlofíka.D
Jediné, co jsem si říkala bylo "jen to nezkažte a zůstaňte ve vyjetých kolejích" a díky bohu se stalo. Tvůrci se vyhnuli trapně stejnému "rodinnému" humoru z nevtipných sitcomů. Will a Grace zůstali sarkastičtí a rejpou do všech a do všeho, i když to pro někoho může být chucpe :-)
Zatím jsem viděla jen "pilot", ale může mi někdo říct, kam zmizelo dítě Grace? Celou osmou sérii byla těhotná a teď najednou žádné dítě nemá?
Abych řekla pravdu, tak u pilotu jsem měla malinko strach, co z toho bude. Ale od druhého dílu jsem nadšená, že mám Willa a Grace zase ve svém životě. Opět se zasměji nahlas a vzpomínám na léta, kdy jsem na tomto sitcomu ujížděla.
Denia96: Koukala si na to nebo si na to nekoukala a teď se ptáš? :) Vždyť to tam je na začátku vysvětlený, když se Karen "probudí" na gauči.
CucinkaF napsal(a):
Denia96: Koukala si na to nebo si na to nekoukala a teď se ptáš? :) Vždyť to tam je na začátku vysvětlený, když se Karen "probudí" na gauči.
Z toho snu, co měla Karen, jsem pochopila, že se jí zdálo jen o tom, co se stalo ve druhé půlce posledního dílu osmé série (to, když byli všichni už o x let starší) a ne v podstatě celá osmá série...
Denia96 napsal(a):
Z toho snu, co měla Karen, jsem pochopila, že se jí zdálo jen o tom, co se stalo ve druhé půlce posledního dílu osmé série (to, když byli všichni už o x let starší) a ne v podstatě celá osmá série...
Tak ona se Grace ptala, zda neměla dítě a a ta jí odpovídala, že ne.