Diskuze k článku Novinka pod lupou: Marvel's Inhumans (ABC)
Vachisek
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 10. 2017 / 12:14:00 (před 7 roky)
off

Je to fail. Mimochodem ta kopie Felicity to zabíjí. :D

weselinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 19 | Černá zmije
22. 10. 2017 / 14:35:08 (před 7 roky)
off
Vachisek napsal(a):

Je to fail. Mimochodem ta kopie Felicity to zabíjí. :D

Felicity to zabíjí, pravda. Jinak to poměrně hltám, první dvojdíl v IMAXu byla paráda, a na kvalitě pro mě to neklesá. Snad jen že Black Bolt nemluvi, hercovu charismatu to nepřidává.

Salem
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
22. 10. 2017 / 15:08:13 (před 7 roky)
off
weselinka napsal(a):

Felicity to zabíjí, pravda. Jinak to poměrně hltám, první dvojdíl v IMAXu byla paráda, a na kvalitě pro mě to neklesá. Snad jen že Black Bolt nemluvi, hercovu charismatu to nepřidává.

Jo no Bolt toho moc nenamluví :D

Go GOATS
patrik1177
Dlouholetý uživatel | Cool level: 31 | des. Walter 'Radar' O'Reilly
22. 10. 2017 / 16:19:12 (před 7 roky)
on

Původně jsem chtěl tenhle seriál vidět, no musím přiznat, že až takový fanoušek superhrdinů nejsem a recenze nevypadají moc dobře... takže Inhumans asi půjdou mimo mě.

katush
Dlouholetý uživatel | Cool level: 12 | Dale
22. 10. 2017 / 19:53:54 (před 7 roky)
off

Dosť zmiešané pocity.
Dôvody, prečo som to zapla:
Marvel (od Agentov odvodené, pričom nakoniec to s nimi vlastne nič nemá)
Iwan (ktorého som v Misfits milovala, taktiež vo Vicious a GoT, kde bol asi jeden z mála dôvodov, prečo som to pozerala, ale tu nejak ... neviem mu prísť na chuť, nesedí mi).

Dej dosť stagnuje, celé je to vlastne len o tom, ako sa hľadajú a keď sa nad tým človek zamyslí, vlastne sa tam nič nedeje. Chýba mi tam poriadna marvelovská akcia a humor. A tá kópia Felicity, ktorá mi miestami príde aj na Supergirl (ale len vďaka vlasom v cope a okuliarom), náááh.

Asi jediná vec, ktorá ma tam naozaj upútala, bol herecký výkon Ansona Mounta. Vyžaruje z neho istá charizma a svojou mimikou dokázal zaujať aj bez slov. Jeho beriem asi ako jediné veľké plus.
(A páčil sa mi ten pes, aj ja chcem takého a nech ma tiež zoberie na Hawai)

sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 22 | Chandler Bing
23. 10. 2017 / 00:13:15 (před 7 roky)
off

Teda ... nic moc. Nechcem serial odpisovat ale Meduza? ... ta zenska nema ani trochu charizmy, s vlasmi aj bez vlasov. BLack Bold .. to ze nerozprava je mozno lepsie, v niektorych pozach vyzera skor ako keby stvarnoval autistu a nie "krala" vodcu Inhumans. Jedina sa mi pozdavala Crystal, aj ked sa na nu dobre pozeralo vykon nechajme tak. Dialogy su celkovo hooodne slabe, dej je nepremysleny, kopa nelogickych veci. Jedine trosku zahrali Gordon a Karnak, ale zase ... scenar to zabil, Gordon stretne skupinu serfarov a su to byvali zoldaci(alebo vojaci) a hned vyhrabu zbrane a podho bojovat proti "zlym" Inhumans. Karnak zase hned zbali zensku , hoci ta cast pribehu je asi najzaujimavejsie (a nielen pre to ze je na marihuanovej farme :D ).

Editováno: 1x | Naposledy: 23. 10. 2017 / 00:24:41
assbest
Uživatel od první verze | Cool level: 14 | Emma Swan
23. 10. 2017 / 13:45:37 (před 7 roky)
off

ale je to slusna komedie...od Black Bolda kterej se tvari jako kdyz je permanentne sjetej, pres vokudlanou Serindu...zbytek taky spis vzbuzuje usmev...ale pamatuju si na prvni dily SHIELDu, taky jsem si rikal ze tohle neprezije...prezilo a dokoukal jsem to, Inhumans mozna prezijou, ale to uz asi nedokoukam...
ty komixovy adaptace jsou cim dal slabsi...snad ten Punisher to zase trochu zvedne...