Diskuze k článku Podzim 2012 na Nově
lukascoolarik
Redaktor | Cool level: 121 | Lorne Malvo
30. 7. 2012 / 15:04:04 (před 12 roky)
off

Nova celkem nic moc, ale uvidíme, jaké zahraniční novinky ještě budou... Prima bude určitě lepší, tím jsem si jist :)

LuciRoo
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 7. 2012 / 15:07:49 (před 12 roky)
off

No, čekala jsem něco lepšího. Aspoň bude pokračovat Kobra a NY. =D A docela by mě zajímalo, kam až zajde Ulice a Ordinace.

Editováno: 1x | Naposledy: 30. 7. 2012 / 15:08:03
Pay-Track
Uživatel od první verze | Cool level: 29 | Ovečka Shaun
30. 7. 2012 / 15:54:22 (před 12 roky)
off

Jediný v co od Novy doufám je osmá řada House, jinak je pro mě tahle televize celkem nezáživná. Souhlasím že Prima (a hlavně COOL) je nesrovnatelně lepší... :)

Mrakulinka
Dlouholetý uživatel | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
30. 7. 2012 / 15:58:54 (před 12 roky)
off

Tak ten masterchef mě překvapil a docela se těším jak to pojmou, protože to je moje oblíbená reality show

Shppen
Dlouholetý uživatel | Cool level: 13 | Kenny McKormick
30. 7. 2012 / 16:24:43 (před 12 roky)
off

Doufam ze odvysilaji dalsi radu/y Smallville a House nic vic me netrapi a nic vic nechci :-D

Lavinia
Dlouholetý uživatel | Cool level: 11 | Morgan Guillermo Grimes
30. 7. 2012 / 16:27:18 (před 12 roky)
off

Tradičně nic extra, ale Justified je rozhodně dobrý tah. Teda pro ty, komu nevadí dabing :) Kam se hrabou CSI Horní Dolní..

Shppen
30. 7. 2012 / 16:32:20 (před 12 roky)
off
DragonBlade napsal(a):

U mě TV Nova už dávno skončila. Já koukám jen na její sesterský kanál Nova Cinema a na tu se rozhodně těším. ;)

Heh to by me zajimalo na co tam koukas?:-D

powercrusher
Dlouholetý uživatel | Cool level: 3 | Alexandr 'Lexa' Bůček
30. 7. 2012 / 16:47:22 (před 12 roky)
off

Na Novu ještě někdo kouká?

“Dying is for fools, amateurs.”
Anetka888
Uživatel od první verze | Cool level: 49 | Chip
30. 7. 2012 / 16:48:30 (před 12 roky)
off

On ještě někdo kouká na televizi? :D Já teda už ne, ale třeba ten jejich Gympl nebude až takovej provar, kdo ví. :D

"Let's put a smile on that face!"
hacker3985
Redaktor | Cool level: 44 | Captain Hammer
30. 7. 2012 / 16:49:22 (před 12 roky)
on

No na když na nově a ostatních kanálech (Prima Cool nepočítám) začali dávat kulový přesedlal jsem na nejlepší televizi s vlastním programem pokud to někomu nedošlo nejlepší televize = internet. :D, kdyby aspoň přestaly opakovat ty samý seriály a stejný řady možná bych se vrátil ale dokud budou opakvat tak ne.

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Daughter of Malfoy
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
30. 7. 2012 / 17:14:30 (před 12 roky)
off

Nova mě ničím nepřekvapila, pořád to samé :( škoda, že už (zatím) nebudou dávat Upíří deníky.. :( ty sou skvělý :)

Martin Macík Caha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 4 | Vince Masuka
30. 7. 2012 / 19:04:48 (před 12 roky)
off

Jo, Nova zas perlí. Zaplať šmoula za internet :)

reallyreallychildish
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
30. 7. 2012 / 22:57:46 (před 12 roky)
off

Já jsem taky přesvědčená, že televize celkově nestojí za nic, vyjma něčeho mála na Coolu (Will a Grace, apod.).

If I cannot reach Heaven, I will raise Hell.
Odyssea
Redaktor | Cool level: 27 | Bobby Singer
30. 7. 2012 / 23:15:56 (před 12 roky)
off

V současnosti si v televizi opakuju SG-1 a ta je na COOLu, takže to asi vysvětluje, co si o Nově myslím.. :D

Edit: Až bude Nova dávat SGU, tak o ní zauvažuju.. :D

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
Editováno: 1x | Naposledy: 30. 7. 2012 / 23:51:13
spike
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
31. 7. 2012 / 02:54:29 (před 12 roky)
off

Nova je doslova tragická, kromě opakovaní pár provařených klasik jako Gilmorova děvčata nebo Nemocnice Chicago Hope a premiéry Upířích deníků tam prostě není nic na co by se dalo dívat a to se jak je vidět nezmění. Na Primu už dlouho nemá.

spike
Exredaktorka
Redaktor | Cool level: 68 | Charlie Harper
31. 7. 2012 / 09:36:07 (před 12 roky)
off

opět to akorát utvrdilo v těšení se na cool.

Jyll
Dlouholetý uživatel | Cool level: 10 | sžt. Maxwell 'Max' Q. Klinger
31. 7. 2012 / 09:57:57 (před 12 roky)
off

Kdysi se aspoň trochu šlo dívat na Novu, ale poslední dobou je to čím dál tím horší, jak už to řekli lidé předtím na Primu to prostě nemá.

Každý má svůj názor :)
Thomm97
Dlouholetý uživatel | Cool level: 8 | Kryton
31. 7. 2012 / 12:21:00 (před 12 roky)
off

Nova teda docela nuda...Moc se neukázali.Puvodně jsem měl radši Novu.Ale po příchodu Prima COOL a Prima Family,se Prima stále lepší a sleduju ji více!
Prima se musí ve čtvrtek ukázat :D

Don´t Blink!
VanThomass
Uživatel od první verze | Cool level: 30 | Nathan Ford
31. 7. 2012 / 15:41:54 (před 12 roky)
off

K čemu dělají tiskovku, když tam skoro nic neřeknou? Respektive ze zahraničních seriálů, které asi zajímají všechny nejvíce. Jediné co mě zaujalo je Gympl, snad to bude povedené, jinak opravdu nic. Co budou dávat na Fandovi je mi celkem jedno, asi jako většině, kterým to nejde že ;-)

Exredaktorka
31. 7. 2012 / 19:21:23 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Jediné co mě zaujalo je Gympl, snad to bude povedené, jinak opravdu nic.

já to úplně vidím. další seriál, kde budou studenti, jak si je představují čtyřicátníci.

VanThomass
31. 7. 2012 / 20:12:07 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

já to úplně vidím. další seriál, kde budou studenti, jak si je představují čtyřicátníci.

Tak já tak nějak doufám, že by to mohlo být něco alá Gympl od Vorla, ale uvidíme no ;-)

Heimdal
Redaktor | Cool level: 22 | Chandler Bing
1. 8. 2012 / 00:04:06 (před 12 roky)
off
Shppen napsal(a):

Doufam ze odvysilaji dalsi radu/y Smallville a House nic vic me netrapi a nic vic nechci :-D

S tím souhlasím ... Nic víc od Novy nečekám :D

andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
1. 8. 2012 / 04:32:49 (před 12 roky)
off

Chce se mi plakat. Nova utraci za kraviny, ktere vysila v hlavnim case a za programy, ktere nikdo nechytne a pak breci, ze nema penize na kvalitni nebo alepon zajimavy serial, film, dokument...
A kdyz uz neco zajimaveho koupi, da to v naprosto nevhodny cas a bez patricne reklamy.

VanThomass
1. 8. 2012 / 08:49:47 (před 12 roky)
off
andrea168 napsal(a):

Chce se mi plakat. Nova utraci za kraviny, ktere vysila v hlavnim case a za programy, ktere nikdo nechytne a pak breci, ze nema penize na kvalitni nebo alepon zajimavy serial, film, dokument...
A kdyz uz neco zajimaveho koupi, da to v naprosto nevhodny cas a bez patricne reklamy.

Přesně tak, jako ať byl Železný jaký byl, tak za jeho časů byla Nova top televize, ale teď?...

vikkyy
Uživatel od první verze | Cool level: 13 | Kenny McKormick
2. 8. 2012 / 17:31:02 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

I čtyřicátníci mají své představy. :D :D

Love-sex-peace-freedom -respekt
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
2. 8. 2012 / 20:55:28 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Tak já tak nějak doufám, že by to mohlo být něco alá Gympl od Vorla, ale uvidíme no ;-)

To bude mít shodný beztak jen název ;) Podle mě to bude něco jako byl českotelevizní 4teens.

Druhá řada Heleny absolutně nepotěšila, nevím, jak to dělají, že na Nově je vždycky ten největší domácí seriálový odpad...

Masterchef bude hodně neprobádané území, jména pro mne a řekl bych, že i tak pro 95 % populace neznámá, jsem zvědavý, jak se s tím po neúspěchu primácké Na nože! poperou...

Trošku mě zarazil Breaking Bad, na kterého měla práva prima, ale holt se stalo... snad zůstane stejný dabing.

Mno a Fanda? Donedávna platilo, že Cinema = odpad Novy. Teď to ale vypadá, že Fanda = odpad Cinemy... snad se to ale po pár měsících zlepší, až se jako televize vyprofilují, teď je ještě fakt brzo hodnotit.

And when my time is up, have I done enough?
Furiant
Autor článku | Cool level: 84 | Dr. Horrible
2. 8. 2012 / 21:25:04 (před 12 roky)
off
Seraphine313 napsal(a):

Trošku mě zarazil Breaking Bad, na kterého měla práva prima, ale holt se stalo... snad zůstane stejný dabing.

Breaking Bad běželo odjakživa na Nova Cinema... ;)

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Seraphine313
Redaktor | Cool level: 88 | Fox Mulder
2. 8. 2012 / 21:28:24 (před 12 roky)
off
Furiant napsal(a):

Breaking Bad běželo odjakživa na Nova Cinema... ;)

vážně? a já měl za to, že na Primě (vzhledem k tomu, že jsem z toho viděl tak 10 minut, tak mě to snad omlouvá ;))

And when my time is up, have I done enough?
amelia.cz
Uživatel od první verze | Cool level: 9 | Rajesh Koothrappali
3. 8. 2012 / 11:45:54 (před 12 roky)
off

Původně jsem se k tomu nechtěla vyjadřovat, protože Nova je u mě trochu v posledním tažení, koukám na ní občas na Gilmorova děvčata, Sue Thomas a Přátelé, občas nějakej ten film. K seriálové tvorbě se ani nevyjadřuju protože to co teď předvádí všechny naše televize,krom pár vyjímek , považuji za odpad a nedívám se na ně. Tak s cizímy seriály to není žádná sláva možná Dva a půl chlapa. Fanda by možná nebyl takoví zlo, ale nenaladím ho takže co dávaj mi může být celkem jedno.

PS: Opět se potvrzuje že Nova už patří do důchodu, a nebo už tam je?

Televize zabydlila vraždu v lidských příbytcích - kam ostatně patří. (Alfred Hitchcock)
Editováno: 1x | Naposledy: 3. 8. 2012 / 11:46:37
Exredaktorka
3. 8. 2012 / 19:44:09 (před 12 roky)
off
vikkyy napsal(a):

I čtyřicátníci mají své představy. :D :D

v tomto případě však mylné.

_Andy_
Uživatel od první verze | Cool level: 15 | Christopher Turk
11. 8. 2012 / 22:25:37 (před 12 roky)
off
Shppen napsal(a):

Smallville je jediné, na co od Novy ještě čekám... Ještě občas kouknu na Gilmorky a Přátelé, jinak celý program Novy stojí za nic...

Shppen
12. 8. 2012 / 14:24:08 (před 12 roky)
off
BlueDragonFS napsal(a):

No tak Já se přiznám, že jsem za prázdniny na nově nakoukal docela dost :-D Dávali totiž všechny Star Wars, jinak nic :-D Na Cinemě akorát Amazing race, jinak také nic :-) No jo, Železný už je pryč :-D

Divat se na Star Wars s novackym dabingem mi prijde jako krute sebetryzneni..takze respekt!

Editováno: 1x | Naposledy: 12. 8. 2012 / 14:24:41
Annette Brdíčková
Dlouholetý uživatel | Cool level: 1 | Luke Dunphy
12. 8. 2012 / 17:34:06 (před 12 roky)
off

Zkusím dát šanci Gymplu.
Mimochodem jsem jediná komu vadí že večerní filmy/seriály začínají až v půl devátý ?! Já totiž opravdu nedokážu vstát před šestou ráno,když jdu spát až v jedenáct. A úplně nenávidím ty jejich reklamy. Hraje teprve ani ne 15 min. filmu a už tam strčí pětiminutovou reklamu.

hacker3985
12. 8. 2012 / 18:54:03 (před 12 roky)
on
Annette Brdíčková napsal(a):

Zkusím dát šanci Gymplu.
Mimochodem jsem jediná komu vadí že večerní filmy/seriály začínají až v půl devátý ?! Já totiž opravdu nedokážu vstát před šestou ráno,když jdu spát až v jedenáct. A úplně nenávidím ty jejich reklamy. Hraje teprve ani ne 15 min. filmu a už tam strčí pětiminutovou reklamu.

kvůli reklamám, nic moc programu sem přesedlal na vlastní televizi :D

Netrap se s tím, když tě někdo pomlouvá za zády. Protože je v perfektní pozici, aby ti mohl políbit p**el.
Exredaktorka
12. 8. 2012 / 23:31:04 (před 12 roky)
off

Zkusím dát šanci Gymplu.

s tím už to přehánějí. na primáckých tv v některých pořadech není vůbec, ale nova si nedá říct. onehdy jsem si nastavila zapnutí na better with you v čas, kdy to mělo začínat. ještě byl předchozí film a najela reklama. já vzteklá, že to bude až za půl hodiny, ale ne. po šesti a půl minutách pustili zase film a po přesně 72 sekundách naběhly závěrečné titulky. oni tam strčili reklamu kvůli minutě filmu! nenormální.

VanThomass
15. 8. 2012 / 19:34:56 (před 12 roky)
off

Určitě jediná nejsi, je to opruz největší, dávají reklamy kam to jen jde, např. formule před závodem mají cca 10-ti minutový blok kde jedou jen reklamy (ač má být delší předzávodní studio), ale sotva začne závod hned po necelých 15 minutách další reklama, nebo třeba Kriminálka Las Vegas, dříve jedna reklama, nyní dvě a rázem je díl natažený na hodinu času. Prostě už to přehání. Poslední dobou dokonce reklama i v "proudloužených" zprávách, co dodat...

Moty
Uživatel od první verze | Cool level: 19 | Černá zmije
16. 8. 2012 / 18:36:55 (před 12 roky)
off

Nova upadá, točí dokola stále staré seriály a není na co pořádně koukat...

Odyssea
19. 8. 2012 / 20:43:06 (před 12 roky)
off

Potvrzeno, že Stargate Universe bude odvysílána koncem roku na novém kanálu Fanda! Ať si na.....!! :/

Individual SciFi stories may seem as trivial as ever to the blinder critics and philosophers of today — but the core of SciFi, its essence has become crucial to our salvation, if we are to be saved at all.
hacker3985
19. 8. 2012 / 22:01:54 (před 12 roky)
on
USS Odyssea napsal(a):

Potvrzeno, že Stargate Universe bude odvysílána koncem roku na novém kanálu Fanda! Ať si na.....!! :/

tak si holt počkáme a najdeme si to na netu :D

Odyssea
19. 8. 2012 / 22:06:27 (před 12 roky)
off
Hacker3985 napsal(a):

tak si holt počkáme a najdeme si to na netu :D

Stejně to všici máme v EN s titulkama, tak co ;) Stejně se bojím, že by ten dabing dopadl asi tak jako s TVD :D

hacker3985
19. 8. 2012 / 22:18:53 (před 12 roky)
on
USS Odyssea napsal(a):

Stejně to všici máme v EN s titulkama, tak co ;) Stejně se bojím, že by ten dabing dopadl asi tak jako s TVD :D

no právě o ten dabing jde, jsem totiž strašně zvědavej jakej bude :)

Editováno: 1x | Naposledy: 19. 8. 2012 / 22:19:48
Odyssea
26. 8. 2012 / 16:36:04 (před 12 roky)
off

Pro ty, kteří o tom ještě nevědí, v pátek začla TV Fanda vysílat v DVB-T, což je normální anténa se set-top boxem ;) Signál je ale v současnosti dostupný asi pro 3/4 republiky, viz. mapka:

VanThomass
26. 8. 2012 / 18:13:56 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Pro ty, kteří o tom ještě nevědí, v pátek začla TV Fanda vysílat v DVB-T, což je normální anténa se set-top boxem ;) Signál je ale v současnosti dostupný asi pro 3/4 republiky, viz. mapka:

Co jsem četl na digizone, tak s tím pokrytím to nebude tak horké, okolo 50 % lidí, co se zůčastnilo tamní ankety Fanda stejně neběží. Ono celkově Multiplex 4 má pokrytá hlavně jen velká města a víc nic...

Odyssea
26. 8. 2012 / 18:33:50 (před 12 roky)
off
VanThomass napsal(a):

Co jsem četl na digizone, tak s tím pokrytím to nebude tak horké, okolo 50 % lidí, co se zůčastnilo tamní ankety Fanda stejně neběží. Ono celkově Multiplex 4 má pokrytá hlavně jen velká města a víc nic...

Přesně! Mně to pokrytí zas tak nevadí, sice nejsem v dosahu, ale asi bych stejně moc nekoukala ;) Max. SGA a na koci roku SGU.

Na konci podzim se má prý dosah zvýšit až na 85%. Záleží ale, co myslí tím 85 % :D

Btw. sorry za chyby, píšu přes mobil ;)

Editováno: 1x | Naposledy: 26. 8. 2012 / 18:35:05
VanThomass
26. 8. 2012 / 19:15:00 (před 12 roky)
off
USS Odyssea napsal(a):

Přesně! Mně to pokrytí zas tak nevadí, sice nejsem v dosahu, ale asi bych stejně moc nekoukala ;) Max. SGA a na koci roku SGU.

Na konci podzim se má prý dosah zvýšit až na 85%. Záleží ale, co myslí tím 85 % :D

Btw. sorry za chyby, píšu přes mobil ;)

Tak mně zatím taky nevadí, že mi Fanda nejde (protože je to samá recyklace), ale koukal jsem, že tam budou dávat celkem zajímavé sportovní přenosy, kterých se asi nedočkám :-( No oni to berou jako pokrytí obyvatelstva, což snadno můžou hlásat vysoká čísla, když pokryjí nejlidnatější města, ale zbytek republiky má smůlu, to je jejich marketing, stejně je to např. u 3G pokrytí u telefonů, taktéž se chlubí čísly, ale to, že stačí vyjet z města a 3G je fuč, to jaksi nezmiňují...

Jinak tedy doufejme, že pokrytí zlepší, ale vzhledem k tomu, že v Multiplexu 4 je zatím jen ČT1 HD, Nova HD, nějaká TV Pohoda a nově teď Fanda, tak se bojím, že to tak rychle nebude.

Exredaktorka
27. 8. 2012 / 08:41:02 (před 12 roky)
off

jako posílení... love taky posilovala a jde nám jen v jedné místnosti. ne že by mi to zrovna u fandy chybělo.

VanThomass
27. 8. 2012 / 09:07:59 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

jako posílení... love taky posilovala a jde nám jen v jedné místnosti. ne že by mi to zrovna u fandy chybělo.

Asi tak nějak... Jinak máš pravdu od doby, co vysílá love, tak jsem to snad ani neměl puštěný :-D

Furiant
27. 8. 2012 / 09:38:02 (před 12 roky)
off

Podle jedné uživatelky na dabingfóru se prý bude na Nově na přelomu 11. a 12. září v 0:05 hodin vysílat nová Nikita. Nevím, kde to vzala, nikde to zatím v programech nevidím, ale jestli je to pravda, tak děkuji Nově za velmi vynikající vysílací čas. Aneb jak to totálně zazdít. :/

Učitel matematiky, fyziky a informatiky na základní škole, velký seriálomaniak a občas i náruživý knihomol...
Exredaktorka
27. 8. 2012 / 12:55:57 (před 12 roky)
off

a nespletla si to se starou? ta se nedávno vysílala na cinemě, takže to by to akorát sedlo, protože co už projde i odpadním procesem na cinemě, pokračuje v noci na nově.

Furiant
27. 8. 2012 / 13:02:25 (před 12 roky)
off
ševča napsal(a):

a nespletla si to se starou? ta se nedávno vysílala na cinemě, takže to by to akorát sedlo, protože co už projde i odpadním procesem na cinemě, pokračuje v noci na nově.

Taky jsem se jí tam na to ptal, ale už to bylo potvrzeno od někoho dalšího, který to viděl v tištěném TV programu, a jedná se opravdu o tuto novou verzi... :)

Exredaktorka
27. 8. 2012 / 16:54:39 (před 12 roky)
off

nezdá se mi to, ale zítra už se objeví ten den na tv.seznam.cz, takže uvidím.

Furiant
27. 8. 2012 / 16:58:16 (před 12 roky)
off

ševča: Jenže je to tak, opravdu to je nová Nikita a opravdu to je v 0:05... :) Viz tenhle program. :)

Exredaktorka
28. 8. 2012 / 09:20:04 (před 12 roky)
off

už taky vidím. ta nova opravdu ztratila soudnost. já to nesleduju, je tam vůbec něco, kvůli čemu by se to muselo vysílat pozdě?