miluju Přátele a miluju tu znělku! jak už bylo řečeno, můžu tu znělku slyšet (a seriál vidět) milionkrát a stejně nikdy neomrzí (ani jedno).. a představte si, že by Přátele vytvořila Shonda mě fakt pobavilo :D :D díky za perfektní článek :-)
Geniální, chytlavá znělka, kterou nikdy nepřeskočím. I když jsem ji viděla už tak stokrát.
Najviac sa mi na tej znelke (ale vlastne aj pesničke) páči ten text :). Samozrejme aj hudba je super ale ako sa ten text hodí k Priateľom a vlastne popisuje aj bežný život nás divákov, tak to je to, čo ma na nej oslovilo najviac.
Jeee, Přátelé:D. Já myslela, že se jich tu už nedočkám, naprosto miluju.<3
ten text je dokonalý. geniálna znelka ku geniálnemu seriálu. vždy keď ju počujem v rádiu tak si vybavím dáku scénku z priateľov
Fantastická znělka která mě nikdy neomrzí :D snad jediná kterou sem nikdy nepřeskočila a když ji hrají v rádiu pokaždé mi vyloudí úsměv na tváři :DD
Nejde nemilovat!! Stejně tak jako seriál. :)
Neexistuje kultovejšej zvučky než I'll be there for you :) ...S hrôzou zisťujem, že ju nemám stiahnutú v mobile a práve takúto energickú pesničku dnes ráno potrebujem :)
Seriál zbožňuji a znělka + text se povedl. Přátelé jsem viděla tolikrát dokola a nikdy neomrzí. Děkuji za krásný článek .o)
Geniální znělka k super seriálu.
Zvučky ktoré nikdy neskipujem: 1) Friends
2) Game of Thrones
I´ll be there for you nikdy neomrzí, nech ubehne koľko chce rokov :) rovnako ako celý seriál :D
Souhlasím, že tahle znělka je legenda, kde se povedlo snad všechno. Při sledování krásně naladí na seriál, a když ji slyšíte jen tak někde jinde, klidně jen jako něčí vyzvánění v mobilu, zlepší náladu a vykouzlí úsměv.