Když budu brát v pozat, že se v některejch státech v USA zdaní tak půlka platu. A tu nejmenší částku 8,5 mega. Tak mně by stačilo i něco přes ty 4 miliony :D :D
No tak herci a herečky z TBBT a Modern Family se mají fakt skvěle :D
Žebříčky společnosti jsou zvracené. V čem jsou herci o tolik lepší, že si zaslouží třeba stonásobně víc než třeba ti, na kterých skutečně záleží? Chápu, poptávka, ale i tak by to mělo být míň než teď.
(le já, jak dumám nad utopií, kde mj. vychází NPL hned druhý den :D)
Drunk_Queen napsal(a):
Žebříčky společnosti jsou zvracené. V čem jsou herci o tolik lepší, že si zaslouží třeba stonásobně víc než třeba ti, na kterých skutečně záleží? Chápu, poptávka, ale i tak by to mělo být míň než teď.
(le já, jak dumám nad utopií, kde mj. vychází NPL hned druhý den :D)
Je jich stonásobně (i víc) méně, než těch, na kterých závisí. Je to stejné jako například s poslanci. Každý snad někdy nadával na to, kolik mají peněz, ale je jich málo, kdyby se sněmovna zrušila a jejich platy se rozdělili mezi všechny důchody, které jsou vypláceny, každý by si přilepšil jen o pár korun...
Ou... Ti nezažívají to, co já při pohledu do peněženky. :'D
Engeneer napsal(a):
Je jich stonásobně (i víc) méně, než těch, na kterých závisí. Je to stejné jako například s poslanci. Každý snad někdy nadával na to, kolik mají peněz, ale je jich málo, kdyby se sněmovna zrušila a jejich platy se rozdělili mezi všechny důchody, které jsou vypláceny, každý by si přilepšil jen o pár korun...
Tak ona neříká, že by se jim měly platy vzít a rozdat důchodcům... jen, že je to zvrácené. A má pravdu... neměli by být spíše ohodnoceni lidé, kteří zachraňují lidské životy (jo- jsem zdravotník :D ) nebo lidé, kteří mají velkou zodpovědnost?
liskulka.lida napsal(a):
Tak ona neříká, že by se jim měly platy vzít a rozdat důchodcům... jen, že je to zvrácené. A má pravdu... neměli by být spíše ohodnoceni lidé, kteří zachraňují lidské životy (jo- jsem zdravotník :D ) nebo lidé, kteří mají velkou zodpovědnost?
Jo, jenže je to trochu hloupost. Záchranáře, zdravotníky, hasiče, policajty neplatí filmovej štáb, ale platí je stát. Takže srovnávat tyhle sféry vážně nejde. Mně spíš vadí, že učitelé za to hov****no dělání v práci, kdy odučí 3 hodiny, berou nějakejch 25 tisíc a ještě chtějí přidat.
I'll be in my corner.
Jo, některé platy jsou fakt síla. A když si člověk vezme, kolik ty seriály musí vydělat, když utáhnou tolik drahých herců... to budou sumičky.
A ještě si tu přemýšlím, kdybych byl herec v TBBT, jestli by mě těšilo, že beru 25 mega hrubýho, anebo štvalo, že mám o milion míň než ostatní. :D